Втратила заробіток та виїхала з України: де зараз телеведуча Василіса Фролова, як виглядає і що говорить про війну (фото)

Читать на русском
Автор
1487
Де зараз телеведуча Василіса Фролова і чим займається Новина оновлена 03 серпня 2024, 19:39
Де зараз телеведуча Василіса Фролова і чим займається. Фото Колаж "Телеграфа"

Рішення про виїзд з України ухвалив чоловік ведучої у січні 2022 року

Багато українських знаменитостей зараз живуть за кордоном, серед них виявилася і популярна 46-річна телеведуча Василіса Фролова. Разом із трирічним сином вона виїхала з України ще до початку повномасштабного вторгнення РФ.

"Телеграф" з’ясував, де зараз мешкає Василіса зі своєю родиною, як виглядає і чим займається. Навіть перебуваючи далеко від рідного дому, телеведуча знаходить способи всіляко підтримувати нашу країну.

Де зараз Василіса Фролова і як вона виглядає

У січні 2022 року, за місяць до початку війни, українська телеведуча з дитиною покинула Україну, бо на цьому наполіг її чоловік Дмитро Котеленець. Він був переконаний, що Росія нападе на нашу країну та вирішив убезпечити свою родину. Наразі вони живуть у Дубаї (ОАЕ), оскільки Дмитро працює там для компанії Warner Brothers.

В одному з інтерв’ю Василіса зізналася, що через війну втратила джерело доходу, тому їхню родину утримує чоловік. Разом вони живуть в орендованому будинку, і, за словами ведучої, життя в Дубаї дуже дороге, єдине, що втішає, то це те, що для українців в ОАЕ не така дорога віза, як для мешканців інших країн.

Як і багато інших українських знаменитостей, які живуть за кордоном, Василіса Фролова не мовчить про війну, вона транслює у соціальних мережах воєнні злочини росіян і зізнається, що сумує за рідним домом. Окрім того, що ОАЕ дотримуються нейтралітету у війні, їхнє законодавство забороняє влаштовувати антивоєнні мітинги та демонструвати державну символіку, але це стосується не лише українців, а й усіх громадян інших країн. За порушення цього правила загрожує серйозний штраф. Але попри це, Фролова знайшла вихід із ситуації.

Телеведуча розповіла, що виявляє свою позицію та підтримку України за допомогою синьо-жовтої стрічки чи державного прапора, який чіпляє на дитячий візок. Це не вважається протизаконним.

Окрім материнства, Василіса Фролова бере участь у рекламних кампаніях, стала амбассадором першого та єдиного в регіоні закладу української кухні YOY (але воно потім закрилося). Також вона реалізувала першу українську крамницю сучасних брендів.

Телеведуча просуває наші цінності за кордоном і неодноразово наголошувала на тому, що Дубай не зможе замінити їй дім. Фролова має намір повернутися до України, але не знає, коли це станеться.

"Телеграф" писав раніше, де зараз Тетяна Воржева, учасниця шоу "Фабрика зірок". Ми дізналися, як виглядає співачка та чим займається.