Вона переписала історію України: де зараз співачка Руслана Лижичко, як змінилася і що говорить про війну (фото)

Читать на русском
Автор
Де зараз українська співачка Руслана Лижичко та чим займається Новина оновлена 02 серпня 2024, 17:23
Де зараз українська співачка Руслана Лижичко та чим займається. Фото Колаж "Телеграфа"

Артистка продовжує радувати публіку своїми хітами

Легендарна українська співачка Руслана Лижичко рідко з’являється у медійному просторі, але продовжує ділитися з аудиторією своїми творчими успіхами та волонтерською роботою. Навесні 2024 року вона відсвяткувала 51-річчя та випустила новий ефектний кліп.

"Телеграф" з’ясував, де зараз перебуває співачка та чим займається. Свої нові фотографії вона періодично публікує на сторінці в Instagram.

Як змінилася Руслана Лижичко і де вона зараз

51-річна Руслана є гордістю нашої країни, адже вона стала першим українським артистом, який здобув перемогу на міжнародному конкурсі "Євробачення" у 2003 році. Своїми "Дикими танцями" та потужною енергетикою вона "запалила" всю Європу. Цим тріумфом вона закріпила за собою статус музичної ікони.

Окрім музичної кар’єри, Руслана Лижичко також брала активну участь у суспільному житті нашої держави, особливо в період Помаранчевої революції та Революції Гідності. Ще співачка організовувала екологічні акції, які спрямовані на збереження природи.

Руслана продовжує займатися творчістю, експериментує з різними стилями та радує шанувальників новими композиціями. На честь свого 51-річчя вона презентувала кліп на пісню "Буйна", в якому продемонструвала свою стійкість, силу та невичерпну енергію.

Наразі Руслана виступає як в Україні, так і за кордоном, збираючи кошти для українських військових, аби прискорити нашу перемогу. До початку війни артистка займалася волонтерством і продовжила свою активну роботу, коли Росія розпочала повномасштабне вторгнення.

Руслана у своїх соціальних мережах показує усьому світу воєнні злочини росіян, закликає українців об’єднуватись проти ворога, а також підбадьорює громадян своїми словами та піснями. Нещодавно вона повідомила, що стала амбасадором програми #EQUAL від @ spotify, яка спрямована посилити жіночі голоси по всьому світу.

"Телеграф" писав раніше, де зараз переможниця "Х-Фактора" Аїда Ніколайчук. Подивіться, як змінилася співачка.