Просто та елегантно: Аріана Гранде показала стильну зачіску під будь-який образ (фото)

Читать на русском
Автор
Аріана Гранде продемонструвала ідеальну зачіску на літо Новина оновлена 03 серпня 2024, 20:23
Аріана Гранде продемонструвала ідеальну зачіску на літо. Фото Getty Images

Свою зачіску співачка прикрасила бантиком із довгими стрічками

Щоб доповнити свій образ, вибирайте елегантну та красиву зачіску, яка підкреслить ваш стиль та індивідуальність. Натхнення можна знайти у співачки Аріани Гранде, чиї появи на публіці завжди привертають увагу.

На своїй сторінці в Instagram американська знаменитість опублікувала серію фотографій із церемонії відкриття літніх Олімпійських ігор у Парижі. Аріана вибрала схожий образ, як в актриси Одрі Хепберн, засвітивши елегантну та милу зачіску.

Аріана Гранде
Аріана Гранде показала модну зачіску

Відома співачка з’явилася на заході у ніжно-рожевій сукні від бренду Thom Browne, який підкреслила рукавичками та туфлями на підборах. Свій look вона доповнила елегантною зачіскою — вона зібрала волосся в пучок і прикрасила його рожевим бантом із довгими стрічками.

Аріана Гранде
Ідея модної зачіски на літо

Перевага такою зачіски полягає в її універсальності — пучок легко поєднується з будь-якими образами, хай то повсякденне вбрання, офісний костюм або спортивний одяг, тільки необов’язково прикрашати його бантиком, можна шпильками, хусткою — орієнтуйтеся на свій стиль. Особливо вдалий цей варіант для спекотних літніх днів, коли хочеться прибрати волосся з обличчя та насолоджуватися прохолодою.

Аріана Гранде
Аріана Гранде засвітила елегантну зачіску

"Телеграф" писав раніше, які зачіски підходять жінкам за 45. З ними ви виглядатимете молодше і свіжіше.