"Встрягла в якусь секту": Катерина Тишкевич розкрила, як лікувалася на Балі від сильних головних болів

Читати російською
Автор
Новина оновлена 04 серпня 2024, 10:35

Актриса звернулася до духовності

Популярна українська акторка Катерина Тишкевич, яка нещодавно розповіла, як почала страждати від сильних головних болів, показала своє лікування від хвороби. Дівчина поділилася, що тривалий час перебувала на Балі і пробувала різні духовні практики.

Про це акторка розповіла на своїй сторінці в Instagram. Катерина Тишкевич поділилася, що працювала з наставником, і саме він допоміг їй кинути палити та відмовитися від алкоголю.

За словами акторки, вона також відмовилася від м’яса, риби та морепродуктів, яких не вживає досі завдяки духовному наставнику. "Після роботи з останнім наставником я не тільки повністю зійшла з ліків, але і кинула палити електронку і зовсім відмовилась від алкоголю. Проце с самознищення, здавалося, зупинився", — ділиться Тишкевич.

Фото: instagram.com/kateryna__tyshkevych /instagram.com/kateryna__tyshkevych

Зірка зізналася, що духовні практики допомогли їй більше піклуватися про себе та свій новий спосіб харчування. "Я мало що розуміла, але мені подобалось ходити на різні ритуали", — ділиться акторка.

Фото: instagram.com/kateryna__tyshkevych /instagram.com/kateryna__tyshkevych

"Звісно всі спочатку злякались, що Катюха на Балі встрягла в якусь секту. Я і сама з цього дуже сміялася, бо все це було новим і вкрай дивним", — зізнається Катерина Тишкевич.

Фото: instagram.com/kateryna__tyshkevych /instagram.com/kateryna__tyshkevych

Раніше "Телеграф" розповідав, що Катерина Тишкевич показала свої шрами через сепсис. Акторка перебувала через них у реанімації та була на грані життя і смерті.

Важливо: будь-яка інформація медичної тематики, розміщена на сайті Телеграф, носить інформаційний характер і не являється рекомендацією.
Застосування будь-яких медичних препаратів повинно бути узгоджене з лікарем.