Остапчук розсекретив стать майбутньої дитини: відео з гендер паті

Читать на русском
Автор
Володимир Остапчук стане батьком втретє Новина оновлена 04 серпня 2024, 15:54
Володимир Остапчук стане батьком втретє. Фото instagram.com/poka.tya

Подружжя чекає на первістка

Відомий український телеведучий Володимир Остапчук і його 24-річна вагітна дружина Катерина Полтавська поділилися радісною новиною. Подружжя розсекретило стать їхньої дитини. Майбутні батьки влаштували гендер паті у вузькому колі.

Відео з важливої події опублікував шоумен на своїй сторінці в Інстаграм. Подружжя чекає на хлопчика.

"У нас буде…", — інтригуюче підписав допис Володимир Остапчук. На відео шоумен разом із коханою радіють статі майбутнього синочка і ніжно обіймаються. Подію вирішили відзначити у відпочивальному комплексі в Києві.

Раніше Катерина Полтавська ділилася, що вони із чоловіком не планують влаштовувати гучну вечірку. Тому вони просто зняли миле відео на фоні білосніжного бантика і підібрали тематичні вбрання.

Зараз Катерина Полтавська перебуває на п’ятому місяці вагітності і чекає на першу дитину. Володимир Остапчук стане батьком утретє. Дружина шоумена розповідала, що планує поєднувати роботу і материнство з допомогою двох нянь.

Раніше "Телеграф" розповідав, що молода дружина Остапчука поділилася, якою була реакція батьків на її вагітність. Катерина зізналася, що новина не була для них несподіванкою.