Ексдружина Остапчука розкрила причину, чому повернулася жити в Україну (відео)

Читать на русском
Автор
756
Христина Горняк розповіла про повернення в Україну Новина оновлена 05 серпня 2024, 08:26
Христина Горняк розповіла про повернення в Україну. Фото Інстаграм Христини Горняк

Блогерка поділилась особистим

Колишня дружина телеведучого Володимира Остапчука Христина Горняк певний час жила на дві країни: Австрію та Україну. Це було пов'язано з війною в нашій державі. Тепер блогерка вирішила остаточно повернутися додому й розповіла чому. До речі, раніше жінка показала себе в купальнику.

Виявилось, що вагомою причиною повернення на батьківщину було бажання мати обранця саме з України. Хоча Христина мала певний час стосунки з іноземцем в Австрії, схоже, їй ближче до душі українці. Про це вона розповіла в інтерв'ю "Люкс ФМ".

"Це один з моментів, чому я вирішила більше не жити на дві країни, а повернутися. Тому що я дуже хочу, щоб моє кохання на все життя було саме з України", — розповіла жінка.

Горняк також поділилась, що прихильники часто пишуть їй про участь у романтичному шоу "Холостячка". Жінка зізналась, що така ймовірність існує, але не на цьому життєвому етапі. Христина вважає, що найкращі чоловіки зараз захищають державу від агресора. Натомість вона відкрита до нових знайомств.

"Мені пишуть про це щодня мої підписники. Знаєте, можливо б і пішла, але зараз не на часі. Гадаю, що зараз наші класні хлопці-герої на фронті, а після подивимося. "Холостяк" ще так, але "Холостячка" ще, думаю, згодом. На побачення ходжу", — зазначила жінка.

Христина Горняк зізналась, чому повернулась додому

Раніше "Телеграф" писав про те, що Володимир Остапчук розсекретив стать дитини. Вони очікують первістка разом з блогеркою Катериною Полтавською.