Все через професію мами: приятелі принца Вільяма тривалий час ображали Кейт Міддлтон трьома словами

Читати російською
Автор
Новина оновлена 05 серпня 2024, 13:41

Принцеса Уельська зазнала кепкувань в університетські роки

Королівська родина періодично дивує фактами з їх життя. Так, нещодавно стало відомо про непорозуміння Кейт Міддлтон і Меган Маркл. А тепер з'явилися деталі, як ображали принцесу Уельську до шлюбу з принцом Вільямом.

Видання The Mirror пише, що з Її Високості кепкували деякі знайомі принца Вільяма. Це відбувалося ще в університетські роки, коли вони лише починали свої стосунки. А все через професію її мами Керол Міддлтон, яка раніше працювала стюардесою. Виявилось, що Кейт ображали трьома словами — Doors to Manual.

Таку фразу використовують серед бортпровідників. Вона означає "двері в ручний режим". Команду зазвичай дає старший бортпровідник, коли готується до злету або посадки. Двері переводять з автоматичного — в ручний режим для безпеки пасажирів. Адже коли виникає небезпечна ситуація, потрібно, щоб двері можна було швидко відчинити вручну.

Отримавши таке завдання, бортпровідники деактивують автоматичну систему надуваних сходів на дверях і змінюють режим керування на ручний. Це необхідно для швидкої евакуації пасажирів, якщо виникне небезпечна ситуація.

Повідомляється, що Кейт ніколи не втрачала контроль над своїми емоціями та не показувала, що їй боляче. Вона завжди поводила себе гідно.

"Я ніколи не бачив і не чув, щоб вона втрачала самовладання". Кейт і Вільям зуміли подолати глузування свого друга й одружилися у 2011 році, перш ніж народити трьох дітей — принца Джорджа, принцесу Шарлотту і принца Луї", — розповів інсайдер.

Раніше "Телеграф" писав про те, що Кейт Міддлтон може знову зʼявитися на публіці. Опублікували деталі, за яких умов це можливо.