Ви пам'ятаєте її лише дитиною: куди зникла акторка "Жіночої інтуїції" Зюркалова і що каже про війну (фото)

Читать на русском
Автор
2891
Анастасія Зюркалова тоді й зараз - як змінилась акторка 2000-х Новина оновлена 05 серпня 2024, 15:25
Анастасія Зюркалова тоді й зараз - як змінилась акторка 2000-х. Фото Колаж "Телеграфу"

Анастасія Зюркалова була суперпопулярною акторкою у 2000-х. Зокрема, знімалась у популярному на той час серіалі "Жіноча інтуїція". Акторка почала кар'єру у кіно бувши дитиною. Тож її життя кардинально змінилось з тих часів.

"Телеграф" розкаже біографію акторки Анастасії Зюркалової та чим вона займається зараз. Також поглянемо як змінилась зірка 200-х за цей час.

Біографія

Анастасія Зюркалова родом із Києва. У дитинстві активно займалась плаванням і малюванням. Також дівчина навчалась у модельній студії "Карін".

Почала зніматися в кіно у десятирічному віці. Першою великою роботою став фільм режисерки Оксани Байрак "Сніжне кохання, або Сон у зимову ніч". Згодом Зюркалова пройшла кастинг і в іншу стрічку цієї режисерки — "Жіноча інтуїція". Роль у цій кінороботі зробила Анастасію широко впізнаваною на пострадянському просторі.

Анастасія Зюркалова і Олексанр Дьяченко у "Жіночій інтуїції"
Анастасія Зюркалова і Олексанр Дьяченко у "Жіночій інтуїції", Фото: KinoRius

Цікаво, що Байрак оцінила гру юної акторки, тому й брала її у свої роботи. Зокрема, навіть спеціально створила роль дитини з Прип'яті для Зюркалової у фільмі "Аврора".

Анастасія Зюркалова і Оксана Байрак
Анастасія Зюркалова і Оксана Байрак, Фото: КіноТеатр

Тоді Зюркалова вирішила остаточно пов'язати життя з акторською професією, тому вступила до Київського театрального університету імені Карпенко-Карого. Театральний дебют Зюркалової відбувся в академічній майстерні театрального мистецтва "Сузір'я". Там вона зіграла у виставі "Антігона".

Також Зюркалова зіграла ролі в таких стрічках, як "Лабіринти долі", "Нюхач-2", "Моя бабуся Фані Каплан", "Простір".

Чим займається зараз

Після повномасштабного вторгнення Анастасія Зюркалова емігрувала у Канаду. Там вже понад 8 років живе брат акторки, тому покликав її до себе. Дівчина зізналась в інтерв'ю Аліні Доротюк, що ніколи не мріяла про еміграцію, але поїхала через війну. Водночас сумує за домом і хоче одного дня повернутися. Анастасія підтримує батьківщину та засуджує країну-агресорку.

Спочатку в Канаді дівчині допомагав брат, і вона жила в нього. Він сплачував самотужки за квартиру, комунальні послуги та харчування. Тепер дівчина переїхала на квартиру-студію і сплачує за неї 1850 доларів.

Анастасія Зюркалова зараз
Анастасія Зюркалова зараз, Фото: Інстаграм Анастасії Зюркалової

Окрім того, акторка пояснила, чому тривалий час не знімалась у кіно. Виявилось, що пропозиції надходили, однак вона була перебірливою і не хотіла долучатися до стрічок з нецікавим сюжетом. Хоча потім розуміла, що це був би хороший досвід роботи перед камерою.

З режисеркою Оксаною Байрак, яка зрадила батьківщину й поширює російську пропаганду, дівчина не комунікує з моменту. Вони припинили спілкування ще після знімань фільму "Жіноча інтуїція". Водночас Зюркалова відмовилась коментувати громадянську позицію режисерки.

Анастасія Зюркалова іноді займається озвучкою
Анастасія Зюркалова іноді займається озвучкою, Фото: Інстаграм Анастасії Зюркалової

Зараз Анастасія працює у Канаді офіціанткою та задоволена своєю зарплатнею. Вона отримує 16,5 доларів за годину роботи. Іноді Зюркалова також знімається акторкою масових сцен.

Раніше "Телеграф" писав, де зараз перебуває учасниця "Фабрики зірок" Тетяна Воржева. Деяким планам артистки завадила війна.