Переплутали з чоловіком: відому українську стендаперку вдарили по обличчю в барі за її зовнішній вигляд (фото)

Читати російською
Автор
Новина оновлена 05 серпня 2024, 15:50

Комікесу прийняли за чоловіка і образили за те, що вона не виглядає "як мужик"

Відому українську стендаперку Вєсту Гунченко сплутали з чоловіком в барі і за "не такий" зовнішній вигляд ляснули по щоці. Один із відвідувачів почав дорікати з рекомендаціями "вдягнутися нормально, як мужик", а його друг вдарив Вєсту.

Про це стендаперка розповіла на своїй сторінці в соцмережі threads. Комікеса поділилася, що нападники зупинилися тільки тоді, коли Вєста пояснила, що вона жінка.

"Іду я з туалету до свого столика, і тут мене хапає за лікоть один з відвідувачів і починає в грубій формі вичитувати, що, мовляв, чого це я "виглядаю як під*р" і "одєнься нормально, як мужик"", — ділиться стендаперка.

Фото: threads.net/@vesta_standup /threads.net/@vesta_standup

За словами Вєсти, коли втрутився приятель цього чоловіка, вона думала, що він її врятує. Однак друг вдарив її по обличчю, щоб вона "отямилась".

Фото: threads.net/@vesta_standup

Вєста ділиться, що поскаржитися охороні вона не встигла, бо заклад зачинявся, а чоловіки швидко вийшли. За словами працівників бару, це постійні відвідувачі. Своєю чергою персонал відреагував швидко на скарги стендаперки, і пообіцяв знайти чоловіків за допомогою камер відеонагляду і більше не впускати в заклад.

Фото: threads.net/@vesta_standup /threads.net/@vesta_standup
Фото: threads.net/@vesta_standup /threads.net/@vesta_standup

Раніше "Телеграф" розповідав, що популярний український стендапер Антон Тимошенко жорстко пройшовся по спільному фото Пугачової та Данилка. Комік розкритикував публічну "дружбу народів".