"Як вони це вигадують?" Галкін жорстко пройшовся по Росії після нового фейку про Пугачову

Читати російською
Автор
Новина оновлена 06 серпня 2024, 11:22

Телеведучий заперечив новини росЗМІ

Максим Галкін, який заспівав українською в Юрмалі, відреагував на фейки російських ЗМІ про те, що Алла Пугачова планує дати концерт в РФ і засудив дії пропагандистських медіа. Телеведучий жорстко пройшовся по держав-агресорці.

Співак спростував чутки на своїй сторінці в Instagram. За словами Галкіна, все, що поширювали російські ЗМІ що все, що стосується "концерту Пугачової в РФ", неправда.

"Выдумки от начала до конца. С чего они взяли, что Алла собирается в Россию? Как они это придумывают? Какое окружение? Кто этот продюсер? Почему отстаивание правды в судах разных инстанций воспринимается как желание продолжить работу в России?", — написав Максим Галкін у сторіс.

Фото: instagram.com/maxgalkinru /instagram.com/maxgalkinru

Нагадаємо, що нещодавно в пропагандистських ЗМІ почали ширитися чутки про те, що Алла Пугачова збирається приїхати до Росії з великим сольним концертом. За словами росмедіа, "примадонна" повинна здійснити тижневий візит і оглянути місця для потенційного концерту, і поспілкуватися з юристами. Крім цього, згідно з інформацією росЗМІ, Пугачова також намагатиметься вирішити питання "іноагенством" Галкіна.

Фото: instagram.com/maxgalkinru /instagram.com/maxgalkinru

У вересні 2022 Максима Галкіна визнано "іноземним агентом" мінюстом Росії за те, що він від початку повномасштабного вторгнення виїхав з країни-агресорки разом із сім’єю підтримав Україну у кривавій війні з Росією.

Раніше "Телеграф" розповідав, що Алла Пугачова пояснила, чому не виступає на сцені. Примадонна згадала про Україну.