Підійде кожній: Кейт Бланшетт показала трендовий брючний костюм (фото)

Читати російською
Автор
Новина оновлена 06 серпня 2024, 13:26

Артистка вкотре проявила відмінний смак

Відома австралійська акторка театру та кіно Кейт Бланшетт демонструє стильні вбрання, які підкреслюють її індивідуальність. Так, знаменитість засвітила ультрамодний брючний костюм під час відвідування американської радіостанції Sirius XM.

Бланшетт обрала трендовий костюм чорного кольору. Такий варіант підійде кожній жінці, адже має простий фасон і лаконічний вигляд. Це дозволяє одягати костюм на різні події: як на ділову зустріч, так і на прогулянку з другом.

Вбрання складалось з довгого оверсайз-жакету з лацканами та вільних штанів прямого крою з високою посадкою. По краях штанів можна було помітити білі смужки. А ще акторка обрала чорно-білий ремінь з ромбиками, який вносить родзинку у такий аутфіт.

Кейт Бланшетт одягнула чорний брючний костюм, Фото: Getty Images

Стильний костюм Кейт вдало доповнила простою білою футболкою. А особливої уваги вартували цікаві черевики на знаменитості з поєднанням трьох кольорів: чорного, білого та зеленого. Це мало нестандартний вигляд, додаючи образу яскравого акценту. Також Бланшетт зробила легкий свіжий макіяж і лаконічну укладку.

Кейт Бланшетт обрала цікаве взуття, Фото: Getty Images

Загалом такий лук є універсальним і практичним. Водночас створює модний образ завдяки якісним тканинам і класичному фасону.

Раніше "Телеграф" писав про образ Кейт Бланшетт на Каннському кінофестивалі. Знаменитість мала стильний вигляд, обравши джинсовий костюм.