Привабить захоплені погляди: Вікторія Бекхем засвітила елегантний манікюр (фото)

Читати російською
Автор
Новина оновлена 06 серпня 2024, 21:28

Знаменитість останнім часом віддає перевагу довгим і гострим нігтям

Влітку багато знаменитостей прагнуть додати яскравих фарб у свої образи, вибираючи насичені відтінки манікюру. Але є й ті, хто віддає перевагу простоті та витонченості. Для шанувальниць довгих нігтів Вікторія Бекхем представила елегантну ідею манікюру, яка стане натхненням для стильного літнього образу.

На своїй сторінці в Instagram знаменитий дизайнер продемонструвала гострі нігтики з пастельним манікюром, що має світло-рожевий відтінок.

Вікторія Бекхем показала ніжний манікюр на довгі нігті

Дизайнерка Вікторія Бекхем стала зіркою обкладинки австралійського Vogue. Знаменитість продемонструвала модні образи, вибравши вбрання від Prada, Burberry та Rick Owens, а також власного бренду.

Вікторія Бекхем показала модний манікюр /https://www.instagram.com/victoriabeckham/

Під час знімання вона також засвітила довгі гострі нігті світлого відтінку з ніжно-рожевою ноткою, які надавали її образу елегантності та вишуканості. Такий манікюр стає виразним акцентом, що підкреслює витонченість і стиль володарки, який ідеально підходить для будь-якого літнього вбрання.

Ідея стильного манікюру від Вікторії Бекхем /https://www.instagram.com/victoriabeckham/

Вікторія обрала однотонне покриття у світлому відтінку, відмовившись від зайвих деталей. Вона віддала перевагу мінімалізму, який давно є модним трендом.

Вікторія Бекхем засвітила елегантні нігтики /https://www.instagram.com/victoriabeckham/

Раніше "Телеграф" розповідав, що Хейлі Бібер похвалилася манікюром із "смачними" візерунками. Така ідея виглядає досить мило і креативно, вона підійде дівчатам, які бажають виділитися та надати оригінальності своєму образу.