Спіткала карма: блогер Едвард Білл, який воював проти українців, ледь не втратив ногу, у нього важке захворювання

Читати російською
Автор
Новина оновлена 07 серпня 2024, 10:26

Блогер буде ще довго лікуватися

Чимало публічних особистостей країни-агресорки підтримують криваву війну Росії проти України. Таким є і російський блогер Едвард Білл, який воював проти нашої держави. Тепер у нього з'явилися серйозні проблеми зі здоров'ям.

У російських ЗМІ писали, що у Білла виявили зараження крові після перелому ноги. Його стан був критичним. Тож медики провели 4 операції. Попри те, що була висока ймовірність ампутації ноги, її таки вдалося зберегти. Хлопцю вже провели переливання крові.

У Білла діагностували важку форму остеомієліту — хворобу, при якій частина кістки вражається бактеріями. Повідомляється, що захворювання могло виникнути через порушення режиму після перелому ноги. Адже блогер навантажував її, відповідно, з'явилось запалення.

А все почалося з того, що Білл впав із самоката і зламав ногу. Йому встановили туди шпицю, однак вона не прижилась. Почалося гноїння, через що в блогера підійнялась температура. Тож медики стали боротися за його життя. Наразі стан вдалося стабілізувати.

Що відомо про Едварда Біла

Блогер народився в Тирасполі, що в Молдові, місто зараз окуповане росіянами. Він записує провокаційні ролик з пранками. Зокрема, хлопець розігрував поліцейських, топив дорогі авто та зняв відео, як вдарив з ноги у голову продавця пилососів.

Білл також воював на Донбасі на боці росіян, про що свідчило відповідне відео в мережі. Він воював у складі батальйону "Сомалі" самопроголошеної псевдореспубліки "ДНР". Хлопець спростовував таку інформацію і казав, що ролик є фейковим. За його словами, він проходив військову службу в російському місті Калуга.

Едвард Біл воював проти українців на Донбасі

У 2021 році блогер спричинив масштабну аварію, внаслідок якої зіткнулися 5 автівок та були постраждалі. Його засудили до двох років обмеження волі та забрали права на 3 роки.

Білл займається поширенням кремлівської пропаганди. Він називає війну, розпочату Росією проти України — "спеціальною воєнною операцією". Хлопець стверджував, що кривава війна країни-агресорки проти нашої держави потрібна "для блага росіян".

Раніше "Телеграф" писав про онуку покійного путініста Кобзона — Мішель Раппопорт. Вона не живе в Росії.