Ще не так давно він був у Києві: легендарний французький режисер обурив українців поїздкою до Росії

Читать на русском
Автор
509
Гаспар Ное здійснив візит у Росію, чим неприємно вразив українців Новина оновлена 07 серпня 2024, 11:12
Гаспар Ное здійснив візит у Росію, чим неприємно вразив українців. Фото Getty Images

Режисер викликав обурення українців

Французькі діячі кіномистецтва періодично дивують своєю підтримкою країни-агресорки. Одним із таких є актор Жерар Депардьє, який навіть отримував російське громадянство. А тепер неприємно здивував українців французький кінорежисер Гаспар Ное.

Гаспар Ное відвідав закриту вечірку російського глянцю "Москвичка" та компанію Arthouse. До того ж він весело проводив час у клубах країни-агресорки. Візит відомого французького кінодіяча не на жарт розізлив українців.

Зокрема, вже висловився голова Офісу президента України Андрій Єрмак. Він не розуміє, чому Гаспар Ное відвідав країну-агресорку в той час, як вона влаштовує геноцид українців та стирає з лиця землі наші міста. На думку Єрмака, Росія має перебувати у повній ізоляції.

"Як можна приїздити в Росію, яка викрадає і вбиває дітей, здійснює акти геноциду проти українців щодня, і розважатися на запрошення російського режиму? Росія має бути в культурній і системній ізоляції зараз. Це важливо. Не можна давати жодного шансу агресору", — поділився голова ОПУ.

Андрій Єрмак висловився про візит Гаспара Ное в Росію

З приводу поїздки відомого француза до Росії висловилися й інші користувачі мережі. Вони обурені таким вчинком Ное.

Що відомо про Гаспара Ное

Режисер прославився стрічкою "Незворотність" з Монікою Беллуччі та Венсаном Касселем, яка вийшла у світ у 2002 році. У своїх роботах він відзначався креативним баченням сюжету фільмів і дуже відвертими любовними сценами. Це можна побачити, зокрема в еротичній драмі "Любов".

Гаспар Ное відвідував Україну у 2015 році. Тоді він якраз презентував фільм "Любов" у Києві. Комічно, що цю стрічку забороняли транслювати в Росії та Білорусі. А тепер француза радо запрошують до країни-агресорки.

Раніше "Телеграф" писав про те, де зараз перебуває уродженець Києва Олександр Цекало. Виявилось, що він мовчить про війну, ропочату Росією проти України.