Не лише герб України: відома російська співачка налякала росіян татуюванням Бандери (фото)

Читать на русском
Автор
954
Наргіз Закірова зробила тату з українською символікою Новина оновлена 07 серпня 2024, 14:14
Наргіз Закірова зробила тату з українською символікою. Фото Колаж "Телеграфу"

Співачка демонструє потужну підтримку нашій державі

В той час, коли одні публічні особистості відвідують країну-агресорку, інші проявляють підтримку Україні. Зокрема, популярна співачка з Узбекистану Наргіз Закірова показала особливе тату, пов'язане з нашою державою.

Закірова оприлюднила фото, на якому показала нове тату, на якому зображений голова Організації Українських Націоналістів — Степан і Бандера і червоно-чорний прапор цього руху. Таким чином, співачка вкотре засвідчила підтримку нашої країни у війні, розпочатою Росією.

Тату з Степаном Бандерою Наргіз Закірової
Тату з Степаном Бандерою Наргіз Закірової, Фото: Інстаграм Наргіз Закірової

Такий сміливий вчинок артистки обурив росіян. Вони почали масово хейтити Наргіз у соцмережах. Однак схоже, знаменитість не цікавить думка громадян країни-окупантки.

Цікаво, що співачка має ще одне тату з укранською символікою — національний тризуб.

Тату з тризубом Наргіз Закірової
Тату з тризубом Наргіз Закірової, Фото: Інстаграм Наргіз Закірової

Відомо, що Наргіз Закірова ще на початку повномасштабного вторгнення підтримала нашу державу. Вона публічно засудила путінський режим, за що їй заборонили в'їжджати в Росію на 50 років.

Артистка публікувала ролик, де виконує трек "Ой у лузі червона калина" у синьо-жовтому стязі. Також деякі дописи Наргіз писала українською та розповідала, що надсилала кошти на допомогу Україні.

Раніше "Телеграф" писав про Максима Галкіна, який різко пройшовся по Росії після нового фейку про Аллу Пугачову. Він спростував деякі тези з російських медіа.