Підкреслить фігуру: ексдружина Остапчука показала спокусливий костюм на літо (фото)

Читать на русском
Автор
Христина Горняк продемонструвала спокусливий образ Новина оновлена 08 серпня 2024, 09:54
Христина Горняк продемонструвала спокусливий образ. Фото Інстаграм Христини Горняк

Жінка обрала відвертий лук

Днями колишня дружина телеведучого Володимира Остапчука, Христина Горняк розповіла, чому остаточно повернулась з Австрії в Україну. Тепер жінка продемонструвала трендовий образ на літо.

В інстаграмі Христина поширила світлину, на якій приміряла супертрендовий костюм на літо. Він складається з ультракороткого топу на довгий рукав, який одягається на оголене тіло. Така кофтинка ледь защипається, тому акцентує увагу на грудях і підкреслює плоский живіт.

Христина Горняк обрала білий костюм
Христина Горняк обрала білий костюм, Фото: Інстаграм Христини Горняк

Також літній костюм складається з спідниці міді у формі "рибки". Вона чудово виділяє фігуру, створюючи плавний перхід від талії до стегон.

Примітно, що Горняк обрала костюм популярного в 2024 році, білого кольору. Христина також доповнила аутфіт круглими сережками-кліпсами та ланцюжком з підвіскою.

Загалом спокусливий топ з приталеною спідницею створює жіночний та ніжний образ. Це чудовий варіант для відвідування закладу, прогулянки з подругами або романтичного побачення. Матимете стильний вигляд з нотками перчинки.

Раніше "Телеграф" писав про Кейт Бланшетт, яка засвітила стильний брючний костюм. Таке вбрання ідеально пасуватиме кожній модниці.