Співає оди Путіну і продовжує будувати карʼєру в Росії: чим зараз займається запроданець Бардаш (відео)

Читать на русском
Автор
Що робить зараз Юрій Бардаш у Росії Новина оновлена 08 серпня 2024, 11:52
Що робить зараз Юрій Бардаш у Росії. Фото Колаж "Телеграфу"

Уродженець Луганщини дивує своїм цинізмом

Колишній український продюсер, а сьогодні — зрадник Юрій Бардаш, продовжує дивувати своїм цинізмом. Він виїхав з України на початку великої війни та підтримує путінський режим. Тепер він продовжує діяльність на території країни-агресорки. До того ж продюсер погрожував українцям після оголошення йому підозри СБУ.

"Телеграф" розповість, що відомо про Юрія Бардаша та чим він зараз займається.

Біографія

Юрій Бардаш родом із Алчевська Луганської області, який зараз окупований росіянами. Закінчивши училище за фахом "токар", переїхав до Києва, де займався танцями. Згодом робив постановки номерів і давав персональні уроки танців.

Згодом за участі Бардаша було створено гурт "Quest Pistols". Гурт доволі швидко став популярним на всьому пострадянському просторі. Найвідомішими треками колективу є "Я устал", "Ты так красива", "Непохожие", "Санта Лючия".

Гурт "Quest Pistols"
Гурт "Quest Pistols", Фото: Інстаграм "Quest Pistols"

Також Бардаш займався продюсуванням власної дружини та співачки Христини Бардаш, під псевдонімом "Луна". А через певний час створив хіп-хауз гурт "Грибы", який швидко став популярним завдяки треку "Тает лед".

Бардаш і "Гриби"
Бардаш і "Гриби", Фото з мережі

Ще одним виконавцем, з яким працював Бардаш, був співак Wellboy. Артист припинив співпрацю з продюсером після початку великої війни.

Що робить Бардаш зараз

На початку повномасштабного вторгення Росії в Україну чоловік відпочивав з дружиною на Шрі-Ланці. Певний час він перебував у Грузії, а потім перебрався з родиною в Росію.

Спершу Бардаш замовчував про війну, а згодом почав поширювати тези російської пропаганди про "один народ". Запроданець цинічно порівнював українців з нацистами та підтримав війну Росії проти нашої держави.

Вже у січні 2024 року зрадник почав хизуватися тим, що отримав російське громадянство. Він показав себе на фоні портрета Путіна та сказав, що відчуває радість з цього приводу.

Бардаш отримав російський паспорт
Бардаш отримав російський паспорт, Фото: телеграм-канал Бардаша

У травні Служба безпеки України оголосила про підозру Бардашу. Зокрема, через "пропаганду війни, виправдовування збройної агресії Росії проти України". У відповідь запроданець назвав таке рішення "злочинним" і став погрожувати українцям.

Згодом зрадник став ведучим програми "Звуки мого регіону", у якій шукає таланти на окупованому Донбасі. Всі охочі надсилали Бардашу треки, і він обирав найкращих виконавців, до яких приїжджав особисто. Потім він пропонував співпрацю окремим мешканцям Донбасу, які найбільше його вразили своїми голосами. Така програма фінансувалась грантами з Кремля.

У липні Бардаш опублікував ролик, на якому запрошує долучитися до нового шоу, яке транслюватимуть на російському телебаченні. Запроданець пропонує надсилати йому треки, з яких він обиратиме найкращі виконання та запрошуватиме до участі в проєкті. Тож очевидно, зрадник продовжує будувати свою кар'єру в країні-окупантці.

Бардаш шукає таланти в країні-окупантці

У своєму телеграм-каналі Бардаш продовжує поширювати російські наративи, якими намагається виправдати вторгнення країни-агресорки в Україну. Також він закликає українців до капітуляції.

Раніше "Телеграф" писав про те, куди зникла уродженка Черкас, співачка Анна Асті. Вона не коментує війну Росії проти України.