Взяв на себе важливу роль: якою була реакція принца Вільяма на хворобу Кейт Міддлтон

Читать на русском
Автор
688
Як принц Вільям відреагував на діагноз своєї дружини Новина оновлена 08 серпня 2024, 11:34
Як принц Вільям відреагував на діагноз своєї дружини. Фото Фото Getty Images

Про захворювання дружини принц Вільям дізнався через кілька тижнів після новини про рак короля Чарльза

Новина про хворобу Кейт Міддлтон сколихнула королівську родину та громадськість, змусивши принца Вільяма взяти на себе нові обов’язки та підтримати своїх близьких у цей важкий період. Хоча він розумів, що їхнє життя більше ніколи не буде таким, як колись.

У матеріалі Dailyrecord розповіли, як принц Вільям відреагував на новину, що його дружина захворіла на рак. Ця тривожна звістка з’явилася всього через кілька тижнів після того, як стало відомо про тяжку недугу британського монарха.

Як принц Вільям відреагував на рак Кейт Міддлтон

За словами королівського біографа Роберта Джобсона, принц Вільям був глибоко вражений і спустошений, ймовірно, в той момент у нього з’явився "ком у горлі". Але попри своє потрясіння, Вільям зібрався з силами, щоб підтримати Кейт та свого батька, короля Чарльза, який також бореться з онкологією. Він прийняв він нові обов’язки у родині.

Принц Вільям став активніше допомагати коханій з домашніми справами та більше часу проводити з дітьми, оскільки не хотів, щоб вони про щось здогадалися та переживали. Але крім цього, він продовжує виконувати королівські обов’язки разом із королевою Каміллою, поки Кейт та Чарльз продовжують лікування та відновлення свого здоров’я.

Попри те, що Кейт в основному відійшла від суспільного життя, вона все ж таки з’являлася на декількох великих подіях влітку. Вона повідомила, що вона має ще кілька місяців лікування, і дату її повного повернення до королівських обов’язків поки не визначено. Принцеса Уельська поводиться стримано і спокійно, прагнучи уникнути зайвого шуму та драми.

"Телеграф" писав раніше, що з’явилися цікаві факти про розлучення принца Вільяма та Кейт Міддлтон у юності. Виявилось, що ініціатором розриву став принц.