Назвав "жебрачкою": путіністка Успенська судитиметься з Кіркоровим

Читати російською
Автор
Новина оновлена 08 серпня 2024, 12:58

Путіністи будуть з'ясовувати стосунки в суді

Уродженка Києва, виконавиця Любов Успенська, яка навесні отримала російське громадянство, буде судитися зі співаком Філіпом Кіркоровим. Причиною стала публічна образа у бік артистки.

Виявилось, що Успенська висловилась про Кіркорова як про жінконенависника. Своєю чергою, співак не став терпіти звинувачення й назвав Успенську "жебрачкою". З цієї причини виконавиця подала на нього позов до суду. Про це повідомляють російські ЗМІ.

"Сьогодні почався розгляд мого позову в суді до Філіпа Кіркорова. Філіп, якого до сліз образили мої слова про "жінконенависника", не посоромився назвати мене публічно "жебрачкою". Це що, політика подвійних стандартів?", — обурилась росіянка.

Успенська зазначила, що вона б не починала судову тяганину. Однак оскільки її публічно образили, то буде себе захищати. Також вона завершила допис фразою кривавого диктатора Путіна.

"Друзі, чесно скажу, я б ніколи в наші дні не затіяла таких розглядів, але якщо вже на мене напали, я обороняюся. Як там казав наш Президент: "Мочитимемо в туалеті"?", — написала путіністка.

Зазначимо, що як Кіркоров, так і Успенська публічно підтримують війну, розв'язану Росією проти України. Вони є затятими прихильниками путінського режиму та заробляють криваві рублі на території країни-окупантки.

Раніше "Телеграф" писав про те, як Кіркоров приїжджав в окупованому Горлівку. Він виступав там у місцевій лікарні.