"У ТЦК руки довгі...": зрадник Іван Дорн нарвався на хейт через заробіток на росіянах

Читать на русском
Автор
688
Українці розкритикували Івана Дорна Новина оновлена 13 серпня 2024, 20:29
Українці розкритикували Івана Дорна. Фото Колаж "Телеграфа"

Також артист назвав суму гонорару, за яку готовий дати концерт

Український співак Іван Дорн, який поїхав разом із сім’єю до Франції та висловився про мобілізацію, нарвався на хейт через згоду виступати перед росіянами за кордоном. Українців розлютив той факт, що Дорн щодо війни має неоднозначну позицію.

У росЗМІ з’явилася інформація, що Іван Дорн, який заявив в одному з інтерв’ю, що залишається українським артистом та "топить" за Україну, погодився за круглу суму виступати перед росіянами. Але він готовий давати концерти лише за однієї умови.

Іван Дорн погодився виступати для росіян

Згідно з райдером, який з’явився в мережі, Іван Дорн готовий виступати на корпоративах для росіян за 45 тисяч доларів. Але лише у сусідніх із Росією країнах, наприклад, у Казахстані. Також артист зазначив, що гості мають дотримуватись нейтральної позиції щодо війни в Україні, але можуть бути й "виключення", головне, щоб не було "проросійських провокацій" під час концертів.

Українці обурилися такою заявою Івана Дорна, багато хто зазначив, що через таку позицію його не можна назвати "українським артистом".

  • "Отже, він не український співак";
  • "Та який він український? Пишіть колаборант Ваня дорн розважає рашистську публіку. Все";
  • "Гроші не пахнуть! Якщо гроші краще за патріотизм, то значить такий він українець";
  • "У ТЦК довгі руки. Дістануть і в Європі".
скріншот
Як українці відреагували на згоду Дорна виступити перед росіянами
скріншот
Українці захейтили Івана Дорна
скріншот
скріншот коментарів

Зазначимо, що коли розпочалася повномасштабна війна, Іван Дорн засудив вторгнення Росії, за це його внесли до списку артистів, яким заборонено виступати на території країни-агресора. Також виконавець заявив, що припинив працювати з російськими співаками та брендами.

Але судячи з усього, зараз Дорн змінив свою позицію і не проти заробляти рублі, поки в Україні тривають військові дії. Також нещодавно він повідомив, що почав налагоджувати спілкування із родичами із Челябінська.

"Телеграф" писав раніше, що зрадницю Таїсію Повалій жорстко обсміяли за брехню про "порятунку" росіян. Українці відреагували на нові заяви путіністки.