Вийшла заміж за бізнесмена та розпочала новий етап у кар’єрі: де зараз співачка Маша Фокіна і що говорить про війну (фото)

Читать на русском
Автор
Де зараз співачка Маша Фокіна Новина оновлена 08 серпня 2024, 16:08
Де зараз співачка Маша Фокіна. Фото Колаж "Телеграфа"

Співачка заради сім’ї на чотири роки поставила кар’єру на "паузу"

Багато відомих артистів виїхали з України та продовжують свою діяльність за кордоном. Серед них і 38-річна співачка Маша Фокіна. Дівчина на деякий час залишила сцену заради сім’ї, але потім повернулася до шоубізнесу, випустивши нові треки.

"Телеграф" з’ясував, де зараз Маша Фокіна та що говорить про війну. У 2021 році артистка розпочала новий етап у музичній кар’єрі та живе на кілька міст.

Де зараз Маша Фокіна та як виглядає українська співачка

На великій сцені онука першого прем’єр-міністра України Вітольда Фокіна дебютувала у 2003 році з піснею "Ночью", коли була учасницею гурту "4 короля". Марія активно працювала над своїм сценічним образом та співпрацювала з Аланом Бадоєвим та Михайлом Ясинським. У 2007 році виконавиця випустила свій перший альбом, а також була учасницею шоу "Фабрика зірок 2".

Але у 2018 році Маша вийшла заміж за бізнесмена Геннадія Шпілера, з яким познайомилася у Лас-Вегасі. За словами артистки, це було кохання з першого погляду, хоча їхні романтичні стосунки почалися не одразу. Незабаром вона переїхала з ним до США та народила сина Гебріеля.

Маша Фокіна та Геннадій Шпілер
Маша Фокіна та її чоловік Геннадій Шпілер Фото: viva.ua
Маша Фокіна
Маша Фокіна живе у США

Заради сім’ї вона поставила свою кар’єру на "паузу", багато часу приділяла дитині та домашнім справам, але також займалася саморозвитком, зокрема вивчала англійську мову та риторику. У 2021 році після перерви вона повернулася до шоубізнесу та представила нові композиції.

Маша Фокіна
Маша Фокіна повернулася до шоу-бізнесу

Зараз у профілі в Instagram Марії зазначено, що вона мешкає на чотири міста: Київ, Маямі, Сан-Франциско та Софію. Нещодавно разом із сім’єю вона відпочивала у Греції та активно ділилася фотографіями зі своєю аудиторією. Маша не публікує знімки з чоловіком, зате показує подорослівшого синочка.

Маша Фокіна
Маша Фокіна разом із сином у Греції
Маша Фокіна
Маша Фокіна та її син Гебріель

Українська співачка не мовчить про війну, розв’язану Росією. Відомо, що у травні 2022 року уламки ворожої ракети пошкодили дім її дідуся Вітольда Фокіна, він на той момент перебував у Молдові.

Після повномасштабного вторгнення Маша свої публікації в Instagram робить двома мовами — англійською та українською. Перебуваючи за кордоном, вона підтримує нашу країну та випустила кілька україномовних треків про втрати та війну.

"Телеграф" писав раніше, де зараз Тетяна Воржева, учасниця шоу "Фабрика зірок". Ми дізналися, як виглядає співачка та чим займається.