Дан Балан "запалив" у клубі Одеси і несподівано заговорив українською (відео)

Читать на русском
Автор
746
Дан Балан заговорив українською мовою Новина оновлена 10 серпня 2024, 10:24
Дан Балан заговорив українською мовою. Фото Колаж "Телеграфа"

На його концерті був повний аншлаг

Популярний молдавський співак Дан Балан, який на початку війни зник з радарів, повернувся до України та "запалив" у популярному клубі Одеси. Шанувальники не лише змогли насолодитися улюбленими хітами, а й послухати, як артист розмовляє українською мовою.

Відео із виступу Дана Балана опублікували місцеві Telegram-канали. Глядачі зазначили, що співак практично весь вечір розмовляв із ними українською.

На кадрах можна побачити, що молдавський артист зібрав аншлаг на своєму концерті, який проходив у популярному клубі Одеси "Ібіца" у п’ятницю, 9 серпня. Дан Балан "запалював" на сцені в Україні після тривалої перерви.

Зазначимо, що до початку повномасштабного вторгнення Росії Дан Балан деякий час жив в Україні, він був суддею проєкту "Голос країни". За чутками, 24 лютого 2022 року він був у Києві, а потім виїхав до Молдови. Також була інформація про те, що артист переїхав до Туреччини, де продовжив займатися творчістю.

"Телеграф" писав раніше, що 66-річна мама Дана Балана розбурхала мережу танцями у купальнику. Шанувальники були у захваті від її позитивної енергії.