Кейт Міддлтон може повернутися до роботи: коли і за яких обставин це станеться

Читати російською
Автор

Стало відомо, коли Її Високість може повернутися до роботи

На початку серпня з'явилися припущення, що Кейт Міддлтон з'явиться на Олімпійських іграх у Парижі. А тепер виникли чутки, що принцеса Уельська зовсім скоро повернеться до виконання королівських обов'язків.

Королівський експерт Філ Дампір припустив, що Кейт Міддлтон може продовжити свою роботу вже восени, повідомляє The Sun. Таку думку він озвучив на основі того, що принцеса Уельська планує відвідати Балморал.

Також Філ Дампір вважає, що Її Високість може повернутися до роботи вже у вересні, оскільки вона вже почала виходити на публіку. Водночас все буде залежати, на думку експерта, від порад медиків.

"Ви знаєте, ми можемо очікувати, що вона почне поступово, повільно виконувати деякі публічні дії, але, як я вже говорив раніше, це повністю залежатиме від медичних рекомендацій", — поділився Дампір.

Королівський експерт зазначив, що Міддлтон має сильний характер, тож не хоче, аби інші люди бачили її слабкою. Вона вірить у те, що все буде добре та поширює відповідні настрої у своїй сім'ї.

"Я думаю, що в неї є якась внутрішня сила, і вона дуже сильно використовує ці резерви. Вона хоче, щоб вони знали, що з нею все буде добре, і я впевнений, що вона думає про це, якщо вона буде достатньо сильною, щоб впоратися з цим, тоді це пошириться на Вільяма та, власне, на дітей", — сказав чоловік.

Водночас якщо Кейт не поїде у Балморал, то це може свідчити, що вона все ще почувається не дуже добре, ствердив Дампір. І вона потребує ще часу на достатнє відновлення.

"Це свідчить про те, що вона, ймовірно, ще не повністю подолала хворобу, і все ще проходить лікування, їй дуже потрібно підтримувати темп і відпочивати відповідно до того, що їй кажуть лікарі", — зазначив Дампір.

Раніше "Телеграф" писав, що Кейт Міддлтон запитала у принца Вільяма одразу після весілля. Це було дуже зворушливо.