Всього одне питання: що Кейт Міддлтон запитала у принца Вільяма одразу після весілля

Читать на русском
Автор
1137
Яке питання Кейт Міддлтон поставила чоловіку після весілля Новина оновлена 10 серпня 2024, 15:08
Яке питання Кейт Міддлтон поставила чоловіку після весілля. Фото Фото Getty Images

Принцесу Уєльську дуже турбували почуття новоспеченого чоловіка

Принц Вільям та Кейт Міддлтон, які вирішують домашні сварки незвичайним методом, є зразковою сімейною парою. Попри труднощі, з якими вони зіткнулися, їхньому шлюбу понад 10 років і він подарував їм трьох дітей. З самого дня весілля королівська пара дбала про почуття один одного.

У матеріалі The Sun розповіли, яке питання Кейт Міддлтон поставила новоспеченому чоловіку відразу після весільної церемонії. Деталями поділився королівський біограф Роберт Джобсон.

Що Кейт Міддлтон запитав у принца Вільяма після весілля

Весілля принца Вільяма і Кейт Міддлтон, яке відбулося 29 квітня 2011 року, було значущою і незабутньою подією для всього світу. Цей день ознаменувався чудовою церемонією, де Кейт мала чудовий вигляд у своїй мереживній сукні від Alexander McQueen, а їхня поява на балконі стала одним з найочікуваніших моментів свята.

Кейт Міддлтон та принц Вільям
Весілля Кейт Міддлтон та принца Вільяма Фото: Getty Images

Після церемонії, коли молодята сіли в однокінну карету, Кейт, попри всю важливість моменту, виявила свою нескінченну турботу про почуття чоловіка. Вона звернулася до принца Вільяма з простим, але глибоким запитанням: "Ти щасливий?"

Як зазначає біограф, таке питання було не просто формальністю, а щирим виявом її занепокоєння та кохання. Принц Вільям відповів: "Це було приголомшливо. Я пишаюся тим, що ти моя дружина".

Цей зворушливий обмін показує, наскільки глибока їхня прихильність і взаємна повага. Навіть у такий значний момент, їхня увага була зосереджена на емоційному добробуті один одного.

"Телеграф" писав раніше, що з’явилися цікаві факти про розлучення принца Вільяма та Кейт Міддлтон у юності. Виявилось, що ініціатором розриву став принц.