Без пластики грудей та накачаних губ: експрикордонниця Плантовська показала, як виглядала у 17 років (фото)

Читать на русском
Автор
2324
Іванна Плантовська дуже змінилася за останні 8 років Новина оновлена 12 серпня 2024, 11:51
Іванна Плантовська дуже змінилася за останні 8 років. Фото Колаж "Телеграфу"

Іванна Плантовська поділилася архівним фото та розповіла про свої зміни

Колишня прес-офіцер Державної прикордонної служби України Іванна Плантовська, яку зі скандалом звільнили зі служби у держустанові, поділилася у мережі архівним фото. На цьому знімку дівчину можна побачити ще до всіх зовнішніх змін.

Як виявилося, цим фото та ще кількома кадрами Іванна Плантовська вирішила відповісти тим, хто критикує її зміни зовнішності. Дівчина обурена увагою ЗМІ та коментарями користувачів мережі щодо її зовнішніх перетворень.

На знімку 8-річної давності, коли Іванці було 17 років, вона виглядає зовсім інакше, ніж зараз, у 25 років. Проте, як стверджує екс-прикордонниця, її робота над собою та зміни у зовнішності — це не лише пластика грудей та накачані губи.

Іванна Плантовська

"Я через не можу і не хочу закрила свій рот і перестала їсти шкідливу їжу. Ходила щодня в зал, теж через сльози. Потім лікувала акне по всьому обличчю. І цей список можу продовжувати довго. Невже це заслуговує на засудження? Невже прагнення до ідеалу — це погано?", — обурилася у своїх інста-сторіс Іванна Плантовська.

Плантовська фото

Нагадаємо, дівчина після скандального звільнення з Держприкордонслужби виїхала із рідної Одеси за кордон. Вона багато часу подорожує закордонними курортами і ділиться в соцмережах подробицями та фото свого нинішнього лакшері-життя.

Плантівська прикордонниця

Раніше "Телеграф" розповідав, що скандальна екс-прикордонниця Іванна Плантовська показала жаркі фото із "таємного" відпочинку. А купальники у неї дедалі менші.