Як виглядають і де живуть діти зрадниці Жанни Бадоєвої, яка в Україні під санкціями (фото)

Читать на русском
Автор
6003
Діти Жанни та Алана Бадоєва вже досить дорослі Новина оновлена 12 серпня 2024, 15:58
Діти Жанни та Алана Бадоєва вже досить дорослі. Фото Колаж "Телеграфу"

Колись Жанна Бадоєва була популярною ведучою в Україні, але обрала проросійську позицію

Жанна Бадоєва — відома телеведуча, яка разом із уже колишнім чоловіком Аланом Бадоєвим колись придумали та запустили популярний телепроект "Орел і Решка". Пара була одружена близько 9 років і в них народилася спільна донька Лоліта. Також Алан Бадоєв усиновив та дав своє прізвище старшому синові Жанни від першого шлюбу Борису.

"Телеграф" вирішив з’ясувати, як виглядають і де мешкають діти Жанни Бадоєвої, яка з 2023 року перебуває під санкціями РНБО України за свою проросійську позицію.

Що відомо про дітей Жанни Бадоєвої

Жанна Бадоєва має литовське коріння, проте свою кар’єру на телебаченні вона починала будувати в Україні. І будувала дуже успішно, аж до 2015 року. А потім все частіше почала з’являтися на російських телеканалах та у проектах. Відомо, що зараз Жана має італійське громадянство — мешкає в Італії з третім чоловіком — бізнесменом українського походження Василем Мельнічі. Однак продовжує заробляти та будувати кар’єру на російському телебаченні – вона знімає розважальне шоу "Жизнь других", яке виходить на "Первом канале" в РФ.

Жанна Бадоєва
Фото: https://www.instagram.com/zhanna_badoeva/

Дорослі діти Жанни Бадоєвої — Лоліта та Борис Бадоєві також живуть в Італії. Через війну в Україні вони рідко бачаться із зірковим батьком-режисером Аланом Бадоєвим. Однак, у 2023 році режисер зізнався, що через кілька років спілкування по відеозв’язку, йому все ж таки вдалося побачитися зі своїми дітьми. Алан Бадоєв презентував у Європі свій фільм "Довга доба" і в турі його супроводжували діти, щоб якнайбільше часу провести разом.

Як розповідав Алан Бадоєв, його прийомний син Борис, якого він з дитинства виховував як рідного та побудував із ним теплі довірливі стосунки, також займається режисурою, продюсерством та пробує себе як сценарист. Хлопець уже встиг зробити свій перший показ документального фільму в палаці культури міста Мілан. І отримав позитивні відгуки кінокритиків.

Жанна Бадоєва із сином Борисом
Жанна Бадоєва із сином Борисом. Фото: https://www.instagram.com/zhanna_badoeva/

Щодо дочки Лоліти, то зараз дівчині 19 років, вона також живе та навчається в Італії. Як розповідав батько дівчини, вона поки не знає, ким стане у майбутньому, проте вже зараз цікавиться режисурою та вражає батька своїм баченням світу. До того ж, Лоліта зовні дуже схожа на Алана Бадоєва.

Жанна Бадоєва, дочка

Раніше "Телеграф" розповідав, де зараз уродженець Києва Олександр Цекало та як виглядає його молода дружина. Він прокляв Росію, але мовчить про війну.