Кейт Міддлтон відхилила важливе королівське запрошення: про що йдеться

Читати російською
Автор
Новина оновлена 12 серпня 2024, 18:09

Стали відомі неочікувані подробиці з королівської родини

Кейт Міддлтон зараз активно лікується від раку. Днями стало відомо, що за доброго самопочуття Її Високість може повернутися до виконання королівських обов'язків вже восени. А тепер з'явилися цікаві подробиці з минулого принцеси Уельської, які стосуються покійної королеви Єлизавети II.

Традиції монархів передбачають, що обранці членів королівської родини не можуть бути запрошені на сімейні свята, допоки не вступлять з ними у шлюб. Йдеться зокрема про такі великі свята, як Різдво та Великдень.Так, принцеса Уельська не була присутня на святкуванні Різдва з королівською родиною аж до 2011 року, поки не вийшла заміж за принца Вільяма. Про це йдеться в книзі королівського письменника Роберта Лейсі "Битва братів", пише The Mirror.

А от Меган Маркл дозволяли брати участь у святкуванні Різдва ще до шлюбу з принцом Гаррі. Тому багато прихильників королівської родини були здивовані, чому Кейт не запрошували на свята.

Однак з'ясувалось, що Міддлтон отримувала запрошення від покійної Єлизавети II — відзначити Різдво разом з монаршою родиною у 2006 році. Таким вчинком, королева порушувала історичну традицію.

Натомість Міддлтон, якій тоді було 24 роки, відхилила запрошення. На той час Кейт перебувала в стосунках з Вільямом вже протягом 5 років. Вона сказала, що долучиться до святкувань, коли стане зарученою.

"Це був перший раз, коли королева надіслала таке запрошення незареєстрованій "дівчині", але Кейт мала власний погляд на порушення традиції: вона їздила в Сандрінгем на Різдво лише тоді, коли була заручена і мала каблучку", — писав Лейсі.

Раніше "Телеграф" писав, як вирішують непорозуміння Кейт Міддлтон і принц Вільям. Вони використовують один цікавий спосіб.