Колишню "Міс Москва" обманули на понад 5 мільйонів рублів: що їй пообіцяли

Читать на русском
Автор
1683
Ексволодарку титулу "Міс Москва" обдурили на круглу суму Новина оновлена 13 серпня 2024, 19:35
Ексволодарку титулу "Міс Москва" обдурили на круглу суму. Фото Колаж "Телеграфу"

У росіянки виманили великі кошти

Навколо конкурсі краси часто виникають різні скандали. Не оминуло це й країну-агресорку. Так, колишню володарку титулу "Міс Москва" Олесю Семеренко обдурили на велику суму.

Виявилось, що 30-річна модель познайомилась з чоловіком, на ім'я Антон Парамонов. Він сказав, що є кастинг-директором конкурсу "Міс Єкатеринбург". Парамонов запропонував Семеренко участь у конкурсі "Міс Земля" у В'єтнамі. Чоловік сказав, що "має зв'язки", аби просунути росіянку на заході, пишуть російські ЗМІ.

Однак за те, щоб Семеренко увійшла до четвірки найкращих, Парамонов просив 5 мільйонів рублів. У результаті росіянка перерахувала кошти, а так званий "кастинг-директор" заблокував її та зник.

Тепер Семеренко звернулась у правоохоронні органи країни-агресорки. Виявилось, що така ситуація сталась не вперше, і проти шахрая написали заяву й інші моделі. Тож потрапити на конкурс краси нечесним шляхом, росіянці не вдалося.

Раніше "Телеграф" розповідав про блогерку Ілону Чорнобай, яка облила себе "кров'ю" на Каннському кінофестивалі. Вона не виступатиме від України на престижному конкурсі краси Ms World International у Маямі.