Багато років у тіні дружини-політика: як виглядає чоловік Юлії Тимошенко, скільки йому років та чим він займається (фото)

Читать на русском
Автор
8412
Поки Юлія Тимошенко займається політикою, її чоловік заробляє гроші Новина оновлена 13 серпня 2024, 10:07
Поки Юлія Тимошенко займається політикою, її чоловік заробляє гроші. Фото Телеграф, Getty Images

Виявляється Юлія Тимошенко вже 45 років у шлюбі з чоловіком Олександром

Юлію Тимошенко називають ветераном української політики. Вона розпочала свою політичну діяльність на початку 2000-х років і досі є чинним народним депутатом України. А ось про її чоловіка Олександра, який "забезпечує сім’ю", доки 63-річна Юлія Володимирівна займається політикою, відомо не так багато.

"Телеграф" вирішив з’ясувати, як виглядає та чим займається Олександр Тимошенко, який багато років залишається у тіні публічної дружини-політика.

Юлія Тимошенко, чоловік
Фото: Getty Images

Олександр Тимошенко — що про нього відомо

Олександр та Юлія Тимошенко одружилися 1979 року, коли майбутня політик тільки-но закінчила школу і вступила до університету в Дніпрі на економічний факультет. І ось уже 45 років вони разом — вона будує політичну кар’єру, а її 64-річний чоловік займається бізнесом.

Як виявилось, Олександр Тимошенко у 2012 році отримав політичний притулок у Чехії, де багато років веде бізнес. Діяльність Тимошенко в Чехії неодноразово ставала предметом журналістських розслідувань, проте до правоохоронних розслідувань це не доходило. Також у пресі є інформація, що Олександр Тимошенко має бізнес, зареєстрований в Естонії.

Тимошенко, чоловік
Фото: Getty Images

У своїх публічних заявах Юлія Тимошенко висловлювалася, що вона не веде жодних бізнесів, а займається політикою. А ось сім’ю забезпечує її чоловік-бізнесмен. Судячи з декларацій, сім’я Тимошенко живе дуже скромно, у них немає навіть власної нерухомості, а живуть у орендованій.

Юлія Тимошенко рідко з’являється на людях разом із чоловіком — він вважає за краще залишатися в тіні, бути не публічним і не часто дає інтерв’ю. Відомо, що в сім’ї Олександра та Юлії Тимошенко 1980 року народилася донька Євгенія, яка також не є публічною особою. Хоча на сімейних фото у соцмережах Юлії Володимирівни час від часу світяться і чоловік, і дочка, і онука.

Олександр Тимошенко, Юлія Тимошенко
Фото: https://www.instagram.com/yulia_tymoshenko/

Раніше "Телеграф" розповідав, як виглядає дружина екс-прем’єра часів Януковича Миколи Азарова та скільки їй років. Ви будете здивовані.