"Випалений зсередини": Притула зізнався, чому не хоче зараз повертатися на сцену (відео)

Читати російською
Автор
Новина оновлена 13 серпня 2024, 23:09

Артист зазначив, що йому зараз важко абстрагуватися

Відомий волонтер та телеведучий Сергій Притула, який пояснив, чому зараз не на фронті, чесно зізнався, чи сумує за сценою та телебаченням. З’ясувалося, що громадський діяч зараз не готовий повертатися до діяльності, яка принесла йому велику популярність.

Про це Сергій Притула розповів під час підкасту "Квиток на Марс", який веде Маша Єфросиніна. Їм вдалося разом працювати у багатьох розважальних проєктах.

Сергій Притула відповів, чому не хоче повертатись на сцену

Волонтер розповів, що до початку повномасштабного вторгнення йому вдавалося поєднувати роботу, яка займала у нього близько 70% часу, а також сім’ю та благодійність. І він почував себе щасливим, оскільки займався справою, яку дуже любив.

Але після 24 лютого 2022 року все кардинально змінилося. Востаннє на сцену як гуморист він виходив 9 березня 2020 року, а востаннє на знімальному майданчику як телеведучий перебував у серпні 2021 року. Зараз у нього залишився лише фонд, де він зайнятий 24/7, а сім’я здебільшого живе окремо.

У підкасті Притула розповів, що нещодавно комік Антон Тимошенко запропонував йому зробити офлайн виступ. Але коли волонтер уявив, як виступає на сцені перед людьми, чує сміх та овації, то відчув тотальний дискомфорт.

"Я випалений зсередини, не можу. Дуже важко абстрагуватися від цього всього ", — зі сльозами на очах зізнався Притула.

Також волонтер розповів, що ображений дуже на "Новий канал", на якому будував свою кар’єру. Притула зазначив, що був 14 років "обличчям каналу" і був дуже відданий йому, але після початку повномасштабного вторгнення ніхто з керівництва навіть не поцікавився його справами і станом. Через деякий час канал пропонував йому нові варіанти співпраці, але Сергій постійно відмовлявся.

До речі, раніше "Телеграф" публікував велике інтерв’ю з директором Фонду Притули. Що сталося із супутником, чи стали українці менше донатити і до чого тут жаби читайте у нашому матеріалі.