Експрикордонниця Плантовська показала, як виглядала її фігура та зовнішність до пластики (фото)

Читать на русском
Автор
3640
Іванна Плантовська показала, як виглядала до пластики Новина оновлена 14 серпня 2024, 15:22
Іванна Плантовська показала, як виглядала до пластики. Фото Колаж "Телеграф"

Дівчина поділилася архівним фото, де їй 18 років

Скандально-відома екс-прес-офіцер Державної прикордонної служби Іванна Плантовська, яка нещодавно кардинально змінила образ, не перестає розбурхувати українців своїми фото у соцмережах. Цього разу дівчина показала себе 18-річну та розповіла, що саме з цього моменту розпочався її шлях до ідеальної зовнішності.

На фотографії юна Іванна Плантовська позує на відпочинку, стоячи біля басейну на тлі пальм. Вона повернулася п’ятою точкою до камери і на цьому фото видно, що її зовнішність ще не перероблена пластичними хірургами.

На фотографії 18-річна Плантовська позує у відвертому чорному бікіні. Її волосся зібране в пучок, а на обличчі ще не накачані губи і немає яскравого макіяжу. У цьому віці Іванна ще навчалася у Національній академії державної прикордонної служби України.

"Тут мені 18 років. Це був мій старт. У військовій академії, де я навчалася 4 роки, спорт був щодня. Напевно, один із небагатьох моментів, за що я вдячна академії. За любов до спорту. Ми постійно здавали нормативи з фізичної підготовки (це для тих, хто думає, що вчитися легко). Це були показові забіги, віджимання, марш-кидок і т.д", — поділилася Іванна Плантовська у своїх сторіс

Іванна Плантовська
Плантовська

Нагадаємо, що прес-офіцера Прикордонної служби Плантівську зі скандалом звільнили зі служби через її лакшері-фото з відпочинку під час війни та громадського резонансу, який викликали ці фото. Після звільнення зі служби Іванна залишила рідну Одесу та виїхала за кордон.

Раніше "Телеграф" розповідав, що екс-прикордонниця Іванна Плантовська показала, як виглядала у 17 років. Тут вона ще без пластики грудей та накачаних губ.