"Це якийсь зашквар": актриса Надія Хільська висловилася про Цимбалюка, який потрапив у скандал через російські пісні

Читати російською
Автор
Новина оновлена 14 серпня 2024, 17:14

Актриса зазначила, що вибачення Цимбалюка були маніпулятивними

Українська актриса, зірка серіалу "Дільничний із ДВРЗ" Надія Хільська, чий чоловік загинув на фронті минулого року, висловилася про свого колегу Тараса Цимбалюка. Дівчина прокоментувала гучний скандал із його участю.

Надія Хільська в інтерв’ю "КП" розповіла, що думає про те, що актора продовжують активно запрошувати до нових телепроєктів. Наразі у виробництво запущено новий серіал, де грає Цимбалюк.

Надія Хільська прокоментувала скандал із Тарасом Цимбалюком

За словами української актриси, їй шкода, що в кінострічки постійно запрошують тих самих людей, адже глядачам потрібні нові обличчя. Зокрема майже в кожному серіалі на кожному каналі можна побачити актора Тараса Цимбалюка.

Надія Хільська зазначила, що нічого проти Цимбалюка не мала до його скандалу з блогеркою Алхім, з якою він розважався під російські пісні. Тоді до актора з'явилось безліч питань, адже він заявляв про важливість вживання української мови та відмови від російської. На своїй сторінці в Instagram пізніше Цимбалюк вибачився перед українцями, але Надія зазначила, що його вибачення було дуже маніпулитивним.

Акторка заявила, що в нашій країні мало хто переживає про втрату репутації. Зараз із Цимбалюком у виробництво запущено новий серіал, після танців під російську музику, він гратиме рятувальника.

"Після тусні з Алхім він гратиме працівника ДСНС, який рятує життя. Це якийсь черговий зашквар ", — наголосила Надія.

"Телеграф" писав раніше, що українська актриса Ірма Вітовська розповіла про інцидент із київськими "мажорами". За її словами, молоді юнаки влаштували "тусу" у машині, коли у Києві був траур після ракетної атаки 9 липня.