Влад Яма, який втік з України, дав інтерв’ю російською мовою: що він сказав

Читати російською
Автор
Новина оновлена 15 серпня 2024, 09:31

Відомий хореограф розчарував українців черговою витівкою

Відомий український хореограф Влад Яма, який свого часу був справжньою зіркою телепроектів та світського життя, після початку війни в Україні втік із родиною у США. У своєму Instagram танцюрист усіма силами демонструє підтримку України, постить українську символіку, бере участь у благодійних заходах на підтримку ЗСУ. Однак, незважаючи на публікації українською мовою, схоже, продовжує розмовляти російською.

Так, днями у сторіс Влада Ями з’явилося його інтерв’ю, в якому він російською мовою розповідає про танцювальну вечірку, яку має намір провести в Майамі. Захід пройде у танцювальній студії Марії Гнатенко і саме вона брала інтерв’ю у хореографа. Зважаючи на інформацію в соцмережах, це вже не перша танцювальна вечірка, на якій "халтурить" Влад Яма в Майамі. Окрім майстер-класів з танців, гостям вечірки готують афтер-паті, де Влад Яма буде ще й діджеєм. Про це він також розповів у цьому інтерв’ю.

Схоже, Марія Гнатенко теж українка, яка започаткувала свою танцювальну студію в Майамі. На її сайті зазначено, що до Дня незалежності України також заплановано вечірку з українськими танцями, а 50% від доходу на заході буде перераховано на підтримку України.

Раніше "Телеграф" розповідав, що вперше за довгий час Влад Яма зізнався, як заробляє у Маямі. Його кар’єра хореографа продовжується.