Мобілізований Козловський показав останнє відео з татом: "Три роки як тебе немає…"

Читать на русском
Автор
943
Віталій Козловський з батьком Віталієм Сергійовичем Новина оновлена 15 серпня 2024, 18:26
Віталій Козловський з батьком Віталієм Сергійовичем. Фото https://www.instagram.com/vkozlovsky_music/

Співак закликав цінувати час, проведений з рідними

Український співак Віталій Козловський, який був мобілізований у червні 2023 року, вшанував пам'ять свого покійного батька. Віталій Сергійович помер на 75 році життя влітку 2021-го.

Раніше виконавець розповідав, що його тато мав проблеми з легенями. В четвер, 15 серпня, він виклав останнє, за словами Козловського відео з рідною людиною.

"Сьогодні три роки як тебе немає… Це останнє відео з татом. Цінуйте миті проведені разом з рідними", — підписав чорно-біле відео відомий артист.

На камеру співак говорить "батя в зданії" (у будівлі — ред.) і просить свого тата привітати його підписників у соцмережі. "Доброго дня!", — говорить Віталій Сергійович.

Наразі співак проходить службу в Національному президентському оркестрі Міністерства оборони України. Там він обіймає посаду водія. Про це артист зізнався в інтерв'ю Раміні Есхакзай, своїй колишньої нареченої.

Нагадаємо, що сам Віталій Козловський зовсім нещодавно вперше став батьком. Його дружина, піарниця Юлія Бакуменко, народила співаку сина, якого подружжя назвало Оскаром.

віталій козловський юлія бакуменко
Фото: instagram.com/vkozlovsky_music

У травні Козловський похрестив свого первістка. Світлину поширив у мережі отець Олександр Баричко.