Яку пластику робила Юлія Тимошенко: відомий хірург побачив кілька маніпуляцій (відео)

Читати російською
Автор
Новина оновлена 15 серпня 2024, 18:00

За припущенням хірурга, Тимошенко могла виконати три маніпуляції на обличчі

Народний депутат України Юлія Тимошенко, яка 45 років одружена з чоловіком Олександром, часто викликала розмови з приводу своєї зовнішності. За час кар’єри вона кілька разів кардинально змінювала імідж та дивувала публіку своєю трансформацією.

В інтерв’ю OBOZ.UA відомий хірург Віталій Орел припустив, яку пластику могла робити Юлія Тимошенко, щоби омолодити зовнішній вигляд. На його думку, голова партії "Батьківщина" на обличчі виконала три основні маніпуляції.

Яку пластику могла зробити Юлія Тимошенко

Віталій Орел порівняв фотографії політика, зроблені у 2008-2010 році (коли Юлія ще була з косою) і зараз. Він припустив, що народний депутат могла зробити верхню блефаропластику (зміну форми повік), а також зробити підтяжку обличчя (ці операції бувають різні).

Юлія Тимошенко з різницею у 15 років /obozrevatel.com

Ще, за словами хірурга, загалом у неї змінилися об'єми обличчя, зокрема підборіддя та вилиці. Це може вказувати на те, що Тимошенко могла зробити корекцію обличчя за допомогою філера або ж провела складнішу процедуру омолодження — ліпофілінг. Це процедура, яка полягає у введенні пацієнту власного жиру в різні ділянки тіла.

"Телеграф" писав раніше, що Міністерство внутрішніх справ Росії оголосило у розшук колишнього прем’єр-міністра України та чинного нардепа від "Батьківщини" Юлію Тимошенко. Причина розшуку достеменно невідома.