Зірку серіалу "Друзі" Меттью Перрі могли вбити: з’явилися нові подробиці трагедії

Читати російською
Автор
Новина оновлена 16 серпня 2024, 08:47

Поліція заарештувала трьох підозрюваних у цій справі

Відомий американський актор, зірка серіалу "Друзі" Меттью Перрі був знайдений мертвим у жовтні 2023 року у своєму будинку. Причиною смерті актора стало передозування кетаміном. У розслідуванні його смерті з’явилися нові подробиці — поліція заарештувала трьох підозрюваних.

Серед підозрюваних опинилися місцевий лікар Сальвадора Пласенсії, особистий помічник актора Кеннет Івамас, а також мешканка Північного Голлівуду Джасвін Сангхі. За версією поліції, особистий помічник Меттью Перрі купив у Джасвін Сангхі кетамін і ввів його актору в день смерті. А лікар ще раніше навчив Кеннета Івамаса, як робити ін’єкції кетаміну.

Фото: Getty Images /Getty Images

Крім того, у прокуратурі заявили, що лікарі знали про наркотичну залежність голлівудської зірки і користувалися нею, щоб заробити грошей. Так, один із них продав флакон із кетаміном зірці "Друзів" за дві тисячі доларів, тоді як його ціна — 12 доларів.Також відомо, що Меттью Перрі купував кетамін у місцевих вуличних наркодилерів. Одна з таких ін’єкцій кетаміну спричинила смерть актора.

Нагадаємо, про смерть Меттью Перрі стало відомо у жовтні 2023 року. Тіло виявили у джакузі у його будинку в Південній Каліфорнії. Експерти встановили, що 54-річний актор помер від передозування кетаміну.

Раніше "Телеграф" розповідав, що у США загадково помер зірковий актор із серіалу "Альф". Йому було лише 46 років.