Принц Гаррі несподівано заступився за хвору на рак Кейт Міддлтон: що він сказав

Читать на русском
Автор
1308
Кейт Міддлтон і принц Гаррі прямують до Вестмінстерського абатства 25 квітня 2019 року, Лондон Новина оновлена 16 серпня 2024, 12:08
Кейт Міддлтон і принц Гаррі прямують до Вестмінстерського абатства 25 квітня 2019 року, Лондон. Фото Getty Images

Брат принца Вільяма закликав відрізняти правду від фейку

Скандальний герцог Сассекський приніс у свою британську королівську родину багато неприємностей та розбіжностей. Через його дії та висловлювання постраждав навіть сам король Чарльз III, рідний батько 39-річного принца, і навіть улюблена невістка — Кейт Міддлтон, яка на даному етапі лікується від раку і проходить хімієтерапію.

Герцогиня Уельська була близьким другом Гаррі протягом тривалого часу, але через всі перипетії, які чоловік приніс у сім’ю разом із дружиною-американкою Меган Маркл, Кетрін виявила бажання не ділитися з дівером про свій діагноз. Попри охолодження стосунків між родичами, днями принц Гаррі, очевидно, заступився за принцесу, яка стала жертвою пильної уваги ЗМІ та недоброзичливців під час своєї боротьби з онкозахворюванням, пише thenews.

"Те, що відбувається в інтернеті, протягом кількох хвилин переноситься на вулиці. Люди діють на основі інформації, яка не відповідає дійсності. Все залежить від нас — вміти відрізняти правду від фейку", — заявив Гаррі під час свого туру в Колумбії.

Чоловік зробив значний жест на адресу Кетрін, торкнувшись теми зростання впливу фейкових новин на добробут людей. Нагадаємо, що дружина принца Вільяма стала жертвою чуток після того, як у березні оголосила про свій діагноз.

До речі, хейт та фейкові новини у бік принцеси полилися тоді, коли Британія запланувала оголосити нові санкції проти Китаю. Теорії змов у певний період поширювали також Росія разом з Іраном, вважають британські чиновники.