Могло б виповнитись 56: цікаві факти з життя Кузьми Скрябіна

Читати російською
Автор

Андрій Кузьменко був не тільки співаком, а й громадським діячем та волонтером

У суботу, 17 серпня 2024 року, могло б виповнитись 56 років легендарному співаку, поету та композитору Андрію Кузьменку (Кузьмі Скрябіну). Ця знакова постать для українців народилася в місті Самбір, що на Львівщині. Його життя було яскравим, сповненим пригод і творчих досягнень.

"Телеграф" вирішив зібрати для вас цікаві факти з життя Кузьми Скрябіна. Адже людина живе доти, доки ми про неї пам’ятаємо.

Цікаві факти з життя Кузьми Скрябіна

  • Андрій Кузьменко мріяв стати водієм сміттєвоза у дитинстві. Майбутній музикант вважав це романтичним. Таке бажання в маленького Андрія з’явилося через його дядька Славіка, який одного разу дав йому покерувати сміттєвозом, сидячи на колінах.
Фото: tabloid /Фото: Tabloid
  • Андрій Кузьменко навчався на факультеті стоматології через бажання батьків.
  • Свою доньку Марію-Барбару Кузьма Скрябін назвав на честь улюбленої польської акторки — Барбари Брильської.
  • Дружину Андрія Кузьменка звати Світлана Бабійчук. Він завжди приховував її від публіки.
Фото з мережі
  • Лідер гурту "Скрябін" зізнавався, що у 2004 році агітував за Януковича. Річ у тім, що на нього тоді вплинули керівники каналу, де він працював у той час.
  • Кузьма Скрябін — засновник гурту "Поющие трусы", а також перший вчитель гурту DZIDZIO. Саме він допоміг здобути популярність.
  • Вдома він завжди тримав автомат, щоб захистити родину від агресорів у випадку нападу.

Кузьма Скрябін загинув в автокатастрофі на трасі Кривий Ріг — Кіровоград 1 лютого. Його не стало у 46 років. Співак їхав з концерту, який присвяченому 25-річчю гурту "Скрябін".

Раніше "Телеграф" розповідав, де зараз і чим займається єдина донька Кузьми Скрябіна Барбара. Дівчина не веде публічне життя, але часто з’являється в соцмережах.