"Найкращий тато": як змінилася єдина дочка Кузьми Скрябіна та що постить в Instagram (фото)

Читать на русском
Автор
1095
Марія-Барбара Кузьменко виросла красунею Новина оновлена 17 серпня 2024, 16:14
Марія-Барбара Кузьменко виросла красунею. Фото viva.ua/instagram.com/dr.barbara_kuzmenko

Барбара обрала професію медика та віднайшла сімейне щастя

В суботу, 17 серпня 2024 року, Андрію Кузьменку (Кузьмі Скрябіну), відомому українському музиканту та колишньому лідеру гурту "Скрябін", могло б виповнитися 56 років. В день народження покійного музиканта "Телеграф" розповідає, чим живе його єдина донька — Марія-Барбара Кузьменко.

Дівчинка народилася 14 вересня 1997 року в Києві, у шлюбі Андрія Кузьменка та художниці Світлани Бабійчук. Співак назвав доньку на честь своєю улюбленої польскої актриси Барбари Брильської. Зірковий тато із єдиною спадкоємицею мав дуже тісний зв'язок. Скрябін ласкаво називав дочку "Бася" та завжди підтримував її в будь-яких починаннях.

Артист загинув у ДТП, коли Барбарі було 17 років. На той момент дівчина навчалася на першому курсі Національного медичного університету імені О. О. Богомольця в Києві, обравши спеціальність дерматолога. Наразі працює в одному з медичних закладів столиці.

"У мого тата спеціалізація "стоматолог", але насправді він дуже хотів бути хірургом. Коли я йому сказала, що мрію теж стати лікарем, він мені відповів (от прямо дослівно вам зараз процитую): "Це дуже поважно", — розповіла Кузьменко в інтерв'ю obozrevatel.

кузьма скрябін барбара кузьменко
Фото: Instagram

У грудні 2019 року Барбара вийшла заміж за Віктора Тура, з яким познайомилася під час навчання в університеті. Пара знаходиться у шлюбі близько 5 років, але дітей не планує — все через війну.

Сьогодні Кузьменко привітала тата з днем народження, виклавши архівну світлину у сторіс Інстаграму. На ній Скрябін тримає новонароджену дівчинку на руках. "Найкращий тато", — підписала знімок Барбара.

кузьма скрябін барбара кузьменко

Дівчина — не активна користувачка соцмережі. На момент публікації матеріалу на сторінку Кузьменко підписано близько 20 тисяч людей. Барбара рідко публікує нові фотографії, та зазвичай позує зі своїм чоловіком та домашнім улюбленцем — собакою Мішею породи сиба-іну.

барбара кузьменко з квітами
Фото: instagram.com/kuzmenko_barbara
барбара кузьменко віктор тур
Фото: instagram.com/kuzmenko_barbara
барбара кузьменко віктор тур собака
Фото: instagram.com/kuzmenko_barbara
барбара кузьменко з песиком
Фото: instagram.com/kuzmenko_barbara
барбара кузьменко у сукні
Фото: instagram.com/kuzmenko_barbara

Сьогодні вшанувала пам'ять Скрябіна Наталія Могилевська. Співачка виклала відео, на якому зіркові друзі щасливі та усміхнені.