Повернулася до Росії? Як змінилася та чим займається зрадниця MARUV (фото)

Читати російською
Автор
Новина оновлена 17 серпня 2024, 17:41

Судячи з усього, співачка відновила кар’єру в Росії

Багато українських артистів зрадили нашу країну і продовжують заробляти російські рублі. Співачка MARUV, яка будувала кар'єру в Україні та дивувала своїм епатажем, спочатку не змогла висловити свою позицію щодо війни.

"Телеграф" з’ясував, де зараз українська співачка та як вона змінилася. Ми дізналися, чим зараз займається MARUV і чи говорить про війну.

Куди зникла співачка MARUV і як зараз виглядає

33-річна співачка MARUV (Анна Корсун) родом із Павлограда у Дніпропетровській області. Вона будувала кар’єру як в Україні, так і в Росії, а коли почалася повномасштабна війна, то, судячи з усього, була в Києві. Незадовго до початку вторгнення співачка оголосила, що невдовзі вперше стане мамою. Ходили чутки, що влітку 2022 року її бачили в одній зі столичних лікарень.

На якийсь період MARUV зникла з медійного простору, а потім вийшла на зв’язок, заявивши, що знаходиться у безпечному місці та з нею все добре. На своїй сторінці в Instagram вона опублікувала кадри з Оману, потім із Туреччини та Грузії.

Як зараз виглядає MARUV /https://www.instagram.com/maruvofficial/

З минулого року Анна розпочала випускати нові треки. Офіційна її сторінка в Instagram недоступна в Україні, але вона продовжує активно публікувати свої фотографії та кадри з виступів. Ще вона створила нову сторінку, на яку можуть перейти українські користувачі – sharlotta_ututu. Там MARUV анонсує нові пісні.

Де зараз співачка MARUV /https://www.instagram.com/sharlotta_ututu/

З іміджем співачка часто експериментує, нещодавно вона перефарбувала волосся у світлий відтінок. Вона продовжує виступати на сцені у відвертих, епатажних вбраннях. З соціальних мереж видно, що MARUV зараз гастролює різними країнами, про те, що повернулася до РФ нічого не говорить.

MARUV зрадила Україну і мовчить про війну /https://www.instagram.com/maruvofficial/

Проте скандальний блогер Богдан Беспалов заявив, що виконавиця повернулася до ворожої країни й зараз її команда займається рекламою на забороненій в Україні платформі "Вконтакті". Її офіційну сторінку у цій соціальній мережі активно ведуть, публікують її відео та нові пісні.

Скріншот сторінки MARUV Вконтакте
Скріншот сторінки MARUV Вконтакте

Що MARUV говорить про війну

Українська співачка на початку повномасштабної війни звернулася до російських військовослужбовців, зазначивши, що військові дії та людські жертви не зроблять людей щасливішими й що їм потрібно зупинитися. Також MARUV зазначила, що найбільше її хвилює власна безпека та безпека її малюка. Більше російської агресії вона не засуджувала і не підтримує відкрито Україну. Зважаючи на те, що вона вкладає гроші в російську соцмережу і тим самим спонсорує війну, співачка визначилася з позицією.

MARUV гастролює світом /https://www.instagram.com/maruvofficial/

"Телеграф" писав раніше, ніж зараз займається українська актриса Галина Безрук, яка зіграла Машу в серіалі "Будиночок на щастя". Дівчина живе у Москві й не засуджує російську агресію.