Блогерка Раміна похвалилася розкішним відпочинком біля океану з коханим-військовим (фото)

Читать на русском
Автор
1188
Раміна Есхакзай продовжує приховувати свого коханого, який служить у ЗСУ Новина оновлена 20 серпня 2024, 08:20
Раміна Есхакзай продовжує приховувати свого коханого, який служить у ЗСУ. Фото Колаж "Телеграф"

Відома інтерв’юер показала, як відпочиває з коханим під час війни

Відома українська блогерка, журналістка та інтерв’юерка Раміна Есхакзай, яка нещодавно показала дитячі фото та зізналася, як її булили, поділилася свіжими кадрами у соцмережі. Дівчина вирушила на відпочинок до океану разом зі своїм коханим-військовим.

У своєму Instagram Раміна виклала добірку фото, на яких позує на тлі красивого океану та екзотичних рослин. За словами дівчини, тут вона виглядає максимально натурально – без косметики та фотошопу. Однак у своєму посту Есхакзай не стала показувати фото коханого, з яким вирушила на відпочинок. Блогерка вже давно перебуває у відносинах із військовослужбовцем ЗСУ, проте на широку публіку його не показує.

Раміна на відпочинку

У підписі до публікації Раміна написала: "Довгоочікуваний момент. Океан. Природа. Супергерой поруч. Найкраща відпустка ever. А зараз буде реклама: долучайтеся до лав ЗСУ. Будете так само кайфувати під час відпустки. Насправді дуже раджу тим військовим, хто має можливість, під час відпустки виїхати кудись з коханою людиною чи з друзями. Довга дорога, але воно того вартує".

Раніше "Телеграф" розповідав, що екс-прикордонниця Плантовська показала гаряче відео із тренування. Ось як треба "качати горіх".