Хвора на рак Кейт Міддлтон готується поїхати з родиною на відпочинок: куди вони вирушать

Читать на русском
Автор
619
Кейт Міддлтон здійснить свою першу з березня цього року подорож Новина оновлена 20 серпня 2024, 17:42
Кейт Міддлтон здійснить свою першу з березня цього року подорож. Фото Getty Images

Це буде найдальша подорож хворої герцогині

Майбутня королева Великобританії принцеса Уельська Кейт Міддлтон, яка в березні 2024 року зізналася, що проходить лікування від онкологічного захворювання, і, можливо, буде змушена переглянути свої королівські обов’язки, готується до сімейної подорожі. Швидше за все Кейт із чоловіком та дітьми вирушать у сімейний маєток у Балморалі

Як пишуть британські таблоїди, лікарі "дали добро" на подорож Кейт Міддлтон, яка весь цей час проходить лікування від онкології. Повідомляється, що принц Вільям та Кейт Міддлтон попрямують до знаменитої шотландської резиденції в Балморалі, де зараз проводить літо король Чарльз III.

принц Вільям та принцеса Кетрін
Фото: Getty Images

Першими членами королівської родини, які склали компанію Чарльзу, стали герцогиня Софі та принц Едвард. А за ними до Балморалу приїдуть принц Вільям і принцеса Кетрін з дітьми.

До речі, замок у Балморалі – це одне з найулюбленіших місць відпочинку покійної королеви Єлизавети II. Саме там проведуть час принц Вільям з Кейт Міддлтон та дітьми — принцом Джорджем, принцесою Шарлоттою та принцом Луї.

принц Вільям і Кейт Міддлтон
Фото: Getty Images

Раніше "Телеграф" розповідав, що принц Гаррі несподівано заступився за хвору на рак Кейт Міддлтон. Стало відомо, що він сказав на її захист.