Принц Вільям був розгніваний: як Гаррі та Меган Маркл виявили неповагу до онкохворої Кейт Міддлтон

Читать на русском
Автор
1329
Принц Гаррі та Меган Маркл виявили неповагу до Кейт Міддлтон Новина оновлена 21 серпня 2024, 11:44
Принц Гаррі та Меган Маркл виявили неповагу до Кейт Міддлтон. Фото Фото Getty Images

Принц Гаррі та Меган Маркл намагалися зв’язатися з принцесою Уельською, але їхня спроба виявилася безрезультатною

Після того як принц Гаррі та Меган Маркл залишили королівську родину, їхні стосунки з Вільямом та Кейт Міддлтон зіпсувалися. Але нова хвиля напруження виникла між ними, коли стало відомо про страшний діагноз принцеси Уельської.

Про це йдеться у матеріалі Livemint. Ситуація посилилася після того, як принц Гаррі та його дружина вирішили публічно висловити Кейт Міддлтон свої співчуття.

Як принц Гаррі та Меган Маркл загострили конфлікт із Кейт Міддлтон та Вільямом

Річ у тому, що у своєму зверненні Гаррі та Меган звернулися до принцеси Уельської, як "Кейт", не використавши її повного імені "Кетрін", якому вона віддає перевагу. На думку принца Вільяма, це було явним виявом неповаги.

Гаррі та Меган, перебуваючи в Колумбії, спробували налагодити контакт з Вільямом та Кейт після того, як принцеса Уельська оголосила про своє онкологічне захворювання. Вони надіслали приватне повідомлення з висловленням підтримки та побажаннями здоров’я, але їхню спробу налагодити контакт було проігноровано.

Згідно з джерелами, близькими до королівської родини, Вільям був у гніві використанням імені "Кейт" у зверненні, оскільки Кетрін вважає за краще, щоб її називали повним ім’ям. Цей, здавалося б, незначний аспект виявився важливим у поточних сімейних стосунках. Така поведінка Гаррі та Меган була сприйнята як навмисна провокація, яка "перейшла всі межі".

"Телеграф" писав раніше, як принц Вільям розлютився через заяви Трампа в яких він розкритикував Кейт Міддлтон, яка топлес потрапила в об’єктиви камер. Цей скандал стався 12 років тому, але посилив напругу між принцом та американським бізнесменом.