Прославився завдяки Скрябіну, але зрадив Україну: де зараз режисер Голубков і що говорить про війну (фото)

Читати російською
Автор
Новина оновлена 22 серпня 2024, 12:06

Режисеру обманним шляхом вдалося виїхати з України

В Україні серед відомих особистостей знайшлося багато зрадників, які обрали бік ворога. Серед них виявився популярний режисер і кліпмейкер Тарас Голубков, вчинок якого шокував українців.

"Телеграф" вирішив з’ясувати, де український режисер та як він виїхав за кордон. Також ми дізналися, чи зараз Голубков говорить про війну.

Куди пропав український режисер Голубков і чим займається

Тарас Голубков був популярним режисером в Україні, оскільки понад десять років знімав кліпи для представників вітчизняного шоубізнесу. Він прославився завдяки відеороботам для гурту "Скрябін" ("Дельфіни"), також співпрацював з Артемом Півоваровим, співачкою Jerry Heil та Златою Огневич.

Тарас Голубков обманом втік із України, Фото: YouTube /Youtube

Кліп "Дельфіни" Кузьми був останнім, він вийшов на екрани за день до автокатастрофи, де загинув артист. Після трагедії Тарас Голубков детально розповідав про те, як відбувався знімальний процес, скільки символізму було у кліпі, наголосивши, що робота "Дельфіни" є для нього знаковою.

Коли почалася війна, Тарас Голубков перебував в Україні, але потім звернувся до Міністерства культури й попросив дозвіл на тимчасовий виїзд з 14 по 30 листопада 2020 року нібито для знімання документального фільму про війну під назвою "The War Diary". У відомстві заявили, що режисер надав усі необхідні документи, тож дозвіл йому схвалили.

Тарас Голубков, Фото: glamurchik.tochka.net /https://glamurchik.tochka.net/

У його соціальних мережах після перетину кордону з’являлися відео з Варшави та Парижа, а потім він "засвітився" на знімальному майданчику кліпу для російської співачки Клави Коки, яка підтримує путінський режим. На офіційному каналі артистки під відеороботою вказано іншого режисера, але один з акторів, який знявся в кліпі, вказав у своєму Instagram кліпмейкером саме Тараса Голубкова.

Голубков був вказаний режисером, але потім його ім’я видалили /Скриншот

Замість документального фільму, який розповідає про жахіття війни, Голубков, ймовірно, працює з російськими артистами. Його профіль в Instagram зараз закритий. Ще до війни він працював із представниками російської сцени, зокрема з Кіркоровим та Zivert. Публічно про війну Голубков зараз не говорить, як і не підтверджує того, що виїхав до Росії.

Тарас Голубков на зйомках кліпу Клави Коки, Фото: скріншот з відео /Скриншот

Багато українських артистів були шоковані таким вчинком режисера. Співак Влад Дарвін зазначив, що він вчинив ще гірше, ніж Ані Лорак чи Регіна Тодоренко. За його словами, це не лише зрада, а й кримінальна справа.

"Телеграф" писав раніше, чим зараз займається українська актриса Галина Безрук, яка зіграла Машу в серіалі "Будиночок на щастя". Дівчина живе у Москві й не засуджує російську агресію.