Хвора на рак Кейт Міддлтон та принц Вільям знайшли спосіб кардинально змінити життя

Читать на русском
Автор
Кейт Міддлтон та принц Вільям думають про переїзд Новина оновлена 22 серпня 2024, 13:13
Кейт Міддлтон та принц Вільям думають про переїзд. Фото Getty Images

Нині родина живе у Віндзорі, куди переїхала два роки тому

Після того, як Кейт Міддлтон дізналася про свій діагноз, вона тимчасово відсторонилася від публічного життя і поки не знає, коли зможе повернутися до своїх колишніх обов’язків. У цей важкий час принц Вільям і Кейт розробляють "таємний план" щодо покращення свого життя, щоб забезпечити собі та дітям більше комфорту та зручності.

Про це йдеться у матеріалі The Mirror. Є припущення, що принцеса Уельська разом із чоловіком розглядають можливість переїзду до нового будинку.

Кейт Міддлтон та принц Вільям думають про переїзд

Згідно з останніми чутками, Кейт і Вільям подумують про переїзд у новий будинок, оскільки їхня поточна резиденція Аделаїда у Віндзорі виявилася недостатньо просторою для потреб їхньої родини. На відміну від попереднього житла в Кенсінгтонському палаці, яке було значно більше, Adelaide Cottage — це скромне чотириспальне житло, яке не може вмістити весь необхідний персонал.

Водночас онкохвора Кейт Міддлтон обговорює з чоловіком можливість розширення своєї території, включаючи потенційне використання сусідньої червоноцегельної будівлі, яка потребує значного ремонту. Принц Вільям поінформований про громадську увагу до витрат королівської сім’ї й ретельно розглядає, як краще покрити витрати на такі поліпшення. З цієї причини проєкт поки що відклали, але, можливо, його відновлять у майбутньому.

Раніше "Телеграф" писав, як вирішують непорозуміння Кейт Міддлтон та принц Вільям. Вони використовують один цікавий спосіб.