Українка розкрила секрети шоу "Міняю жінку": ось що відбувається за лаштунками зйомок (фото, відео)

Читать на русском
Автор
631
Восени вийде новий сезон проєкту "Міняю жінку" Новина оновлена 22 серпня 2024, 21:09
Восени вийде новий сезон проєкту "Міняю жінку". Фото instagram.com/diamond_nesty

Учасниця "СуперМами" розсекретила те, про що ви точно не знали

Незабаром, у вересні, на телеканалі СТБ вийде новий, вже 16 сезон розважального сімейного реаліті-шоу "Міняю жінку", який навесні оскандалився участю сестри сепаратиста. Проєкт, який руйнує популярні стереотипи щодо сімейного життя, має свої секрети, які розкрила нова учасниця українського шоу.

Блогерка Анастасія Данилець, яка вже брала участь у реаліті СТБ "СуперМама", розповіла в Інстаграмі, як відбуваються зйомки шоу та про що більшості глядачам невідомо про проєкт.

По-перше, за словами Данилець, дружина не знає, куди їде, поки не дійде до поїзда, на якому буде написано направлення. Тобто тут вся інтрига для учасниць просто зникає.

настя Данилець

Після цього у жінок забирають телефони на весь час зйомок, однак у чоловіків мобільники залишають. "Зв'язатися з нашими чоловіками ми не могли. Могли подзвонити тільки редактору, який знімав у нас вдома та запитати, як дитина. Після чого телефон знову забирався", — каже блогерка.

настя Данилець чоловік

Учасниці не знають, до якої родини вони потраплять. Увійшовши у квартиру чи будинок, жінки оцінюють обстановку, і лише після цього приходить знайомитись голова сім’ї. Цікаво, що чужі чоловік і дружина не можуть спілкуватися без камер — тільки під наглядом знімальної групи.

блогерка настя Данилець

За розповіддю Анастасії, ночували вони також зі знімальною групою, але, звичайно, спали всі окремо.

анастасія Данилець камера

"Всі сімейні правила, бюджети на устави придумують герої шоу, а редактори лише гарно "упаковують", — додала учасниця.

Крім цього, героям не дають жодних сценаріїв: вони кажуть, все що думають, і роблять, що забажають: "Я повністю відповідальна за те, що я там наговорила і за свої дії".

Найголовніше, за словами дівчини, лише на фіналі за столом сім’ї знайомляться один з одним. Тоді ж редактори й віддають дружинам їхні мобільні телефони.

чоловік з букетом квітів

Раніше ми розповідали, які нововведення з’явилися у проєкті "МастерШеф". Перший випуск 16-го сезону кулінарного шоу вийде в неділю, 24 серпня.