Одна завидніша за іншу: Тіна Кароль, Джамала, Огнєвіч та інші зірки у святкових вишиванках (фото)

Читати російською
Автор
Новина оновлена 24 серпня 2024, 14:03

До Дня Незалежності України 2024 зірки шоубізнесу показали традиційні українські образи

Сьогодні, 24 серпня, українці традиційно святкують День Незалежності своєї країни. Символічно цього дня багато хто одягає свій вишитий одяг, щоб продемонструвати повагу та популяризувати національну культуру.

Цієї суботи вітчизняні зірки, зокрема виконавці, телеведучі та актори, вітають усіх українців з великою державною подією та вбираються у святкове вбрання. Так, 24 серпня своїми образами у вишиванках похвалилися Тіна Кароль, Злата Огнєвіч та інші відомі люди.

Тіна Кароль

Співачка одягла гарну білу сорочку, вишиту синьою та червоною нитками. Свій образ артистка доповнила золотою підвіскою у формі тризуба, виконану у техніці ажур.

Фото: instagram.com/tina_karol

Злата Огнєвіч

Колега Кароль по сцені вже встигла сьогодні виступити в одному із торгових центрів у Києві та на захід прийшла у червоній вишитій сукні. Образ Огнєвіч вийшов дуже барвистим і незабутнім.

Фото: instagram.com/zlata.ognevich

Джамала

Джамала "засвітилася" у сторіс Інстаграму у білій сорочці, з симпатичними вишитими квітками жовтого, помаранчевого та червоного відтінків.

Фото: instagram.com/jamalajaaa

Світлана Тарабарова

Виконавиця похвалилася білою вишиванкою із рукавами оверсайз. В українському традиційному вбранні на знімку позують і маленькі діти Світлани Тарабарової — старший син Іван, дочки Марія та Поліна.

Фото: instagram.com/tarabarova

Тімур Мірошниченко

Шоумен також показав сім’ю. Тімур Мірошниченко позував для фото з дружиною Інною та дітьми Мією, Марком, а також названим сином Марселем та донькою Ангеліною.

Фото: instagram.com/timur.miroshnychenko

Григорій Решетник

Ведучий шоу "Холостяк" поділився в Інстаграмі спільним фото зі своєю дружиною Христиною. Пара продемонструвала образи з ідентичною синьою вишивкою.

Фото: instagram.com/grisha_reshetnik

Віктор Павлік

Співак та його молода дружина Катерина, яка нерідко отримує хейт через невдалі образи, також показали традиційні українські вбрання у День Незалежності 24 серпня. Разом із сином Михайлом подружжя позувало на тлі природи у гарних вишиванках із сірою ниткою.

Фото: instagram.com/repyahovakate

Нагадаємо, що Володимир Зеленський привітав українців із Днем Незалежності 2024. Президент України назвав Путіна "хворим дідом" і не тільки.