"Ніхто не знає, як робити операцію": дружина Тимура Мірошниченка розповіла про відсутність м'язів у прийомного сина та проблему з пошуком лікарів

Читать на русском
Автор
1589
Тімур та Інна Мірошниченки виховують 4 дітей
Тімур та Інна Мірошниченки виховують 4 дітей. Фото instagram.com/_inna_mi_

За словами Інни Мірошниченко, з таким досвідом спеціалістів важко знайти навіть в "Охматдиті"

Дружина українського телеведучого Тімура Мірошниченка, адвокат Інна (дівоче прізвище – Рудник) розповіла про проблему свого сина Марселя, якого подружжя всиновило у дитбудинку в Житомирі у 2023 році.

За словами блогерки, у хлопчика відсутні прямі м'язи живота. Щоб зробити операцію, потрібні досвідчені лікарі, проте знайти їх дуже важко навіть в "Охматдиті". "Ніхто не знає, як правильно робити операцію, бо ні у кого не було такого досвіду. Сказали: "Крім Охматдиту вам ніде не допоможуть". Але і в Охматдиті не знають, що робити…", — написала Інна Мірошниченко.

Дружина шоумена зауважила, що це не діастаз, бо діастаз — це розходження м'язів, які можна стягнути і зшити. У Марселя їх зовсім немає.

"11 см відстань між краями, неможливо стягнути. А якщо ставити сітку, то постійно міняти, адже він росте. Хтось з лікарів каже носити бандаж, поки не виросте. Але мене радує лише те, що він часто істеричить, а коли дитина кричить, то напружує усі м'язи живота тож, качає інші м'язи, аби компенсувати", — доповнила блогерка. Крім цього, хлопчик потребує ще кількох оперативних втручань.

Нагадаємо, що у 2023 році телеведучий Тімур Мірошниченко разом з дружиною Інною всиновили хлопчика із житомирського дитбудинку. За словами пари, Марсель для свого віку ще зовсім маленький і має певні проблеми зі здоров'ям. У серпні Марселю виповнилося 3 роки. Зіркове подружжя ще виховує двох дітей — старшу дочку Мію (2018) та сина Марка (2019).

У 2024 році Мірошниченки вдочерили дівчинку. Нещодавно подружжя поділилось, як вони познайомились із 8-річною Ангеліною, яка проживала в евакуйованому закладі за кордоном.