"Повний рот скла": MamaRika розповіла про небезпечну "пригоду" свого 2-річного сина (фото)

Читать на русском
Автор
MamaRika виховує синочка Давида
MamaRika виховує синочка Давида. Фото instagram.com/mamarika_official/

2 серпня хлопчику виповниться три роки

Українська виконавиця MamaRika (справжнє імя Анастасія Кочетова), яка нещодавно похизувалася оголеним тілом, розповіла про небезпечний інцидент, що стався з її маленьким сином Давидом. Проте сам хлопчик, якому 2 серпня виповнюється три рочки, був у захваті від зробленого.

Співачка поділилася у сторіс Інстаграму, що днями побачила свого спадкоємця зі склом у роті. Дворічний Давид просто відкусив скляний бокал.

"Чувак буквально відкусив бокал! Повний рот скла, яке я діставала, поки він ржав! Вуаля! У мене все", — розповіла MamaRika, яка знаходиться у шлюбі з відомим українським коміком і шоуменом Сергієм Середою.

син мамаріки давідік

Варто відзначити, що у подружжя росте хлопець з характером. Нещодавно зіркова родина відправилася у відпустку, і за цей час Давид встиг "перевернути" весь будинок, набити шишку та втрапити у ще декілька "пригод".

"Коли розніс хату, набив шишку, покусав маму, обсік*в ліжко батьків, зіпсував всім відпустку і з чистою совістю ліг трошки відпочити", — підписала наступне відео MamaRika, опубліковане у соцмережі.

Відома українська виконавиця одного разу поскаржилася на неприємності в житті та показала заплакане обличчя. Зірку, яка у квітні 2024 року повідомила про кризу у шлюбі з коміком Сергієм Середою, довели останні події.

Нагадаємо, що пара у шлюбі з березня 2020 року. Таємне весілля зірок відбулося у Таїланді, а 2 серпня 2021 року Анастасія та Сергій вперше стали батьками — у них народився син Давид.