"Був такий маленький… 70 см": Тімур Мірошниченко розповів про першу зустріч зі своїм прийомним сином (фото)

Читать на русском
Автор
7938
Тімур Мірошниченко з дружиною Інною
Тімур Мірошниченко з дружиною Інною. Фото instagram.com/timur.miroshnychenko

Ведучий також поділився новим фото з хлопчиком

Відомий український телеведучий Тімур Мірошниченко нарешті забрав свого сина з дитбудинку — маленького хлопчика, якого зіркове подружжя усиновило влітку цього року. 37-річний чоловік разом з дружиною Інною поділились історією першої і незабутньої зустрічі з новим членом родини.

Шоумен розповів в Інстаграмі, як, приїхавши до дитбудинку у Житомирі, вони провели співбесіду з директором, юристом, головним лікарем, працівником соцслужби і вихователем. Кожен з них розповів, коли і де народився хлопчик, що сталось з його батьками, про стан здоров'я малюка.

Після цього їх майбутнього сина завели до кімнати для знайомства. "Він був такий маленький… 70 см. Наляканий. Хто всі ці люди? Я сідаю на підлогу і кажу "іди до мене". І він пішов… На цьому моменті можна заплакати від щастя", — поділився з підписниками Мірошниченко.

Також телеведучий виклав в соцмережу нові світлини зі всією родиною. Обличчя свого найменшого синочка пара не показує широкому загалу. Нагадаємо, що Тімур та Інна ще виховують двох дітей — 5-річну дочку Мію і 3-річного сина Марка.

тімур мірошниченко інна мірошниченко
інна мірошниченко
тімур мірошниченко інна мірошниченко
Фото: instagram.com/_inna_mi_

Раніше ми писали, що українська співачка Наталя Могилевська показала, якою була її покійна мама в молодості. Відомо, що 47-річна артистка поховала рідну людину за день до свого дня народження.